Επίθεση με βιτριόλι: Οι γιατροί έσωσαν το αριστερό μάτι της Ιωάννας [vid]

Μοιραστείτε το:

Ευχάριστα τα νέα για την 34χρονη Ιωάννα, η οποία ανεβαίνει το δικό της «Γολγοθά» στο Θριάσιο νοσοκομείο, μετά τη φρικτή επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι στις 20 Μαΐου 2020, στην Καλλιθέα. Τα νέα για την κατάσταση της υγείας της κοπέλας είναι θετικά, σύμφωνα με τη διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου, η οποία μίλησε στο Mega. Φαίνεται πως το ιατρικό προσωπικό κατάφερε τελικά να σώσει το αριστερό μάτι της Ιωάννας.

«Υπάρχει μια μικρή βλάβη στο μάτι της, όμως φαίνεται πως έχει σωθεί», είπε η κυρία Κολοφώνου, η οποία διέψευσε ότι πρόκειται να υποβληθεί σε πάνω από 30 χειρουργεία. Να σημειωθεί ότι η Ιωάννα δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπό της στον καθρέφτη. Οι ψυχολόγοι τη συμβουλεύουν να μην κάνει κάτι τέτοιο σε αυτό το μεταβατικό στάδιο για να μην αποτυπωθεί μία λανθασμένη σκληρή εικόνα στο μυαλό της. Ειδικοί ψυχολόγοι τονίζουν ότι η Ιωάννα πρέπει να γνωρίζει όλες τις πληροφορίες, ακόμα και ότι κάποια πράματα δεν θα αποκατασταθούν.


Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την 35χρονη που έχει προφυλακιστεί για την επίθεση. Στόχος της κατηγορούμενης ήταν αμέσως μετά την επίθεση, να πάει στο γραφείο της για να χτυπήσει κάρτα. Αυτό θα της εξασφάλισε το τέλειο άλλοθι. Ο ταξιτζής όμως κοιμήθηκε και η δράστιδα στις 09.15 εκείνο το πρωινό κατάλαβε ότι την είχε κρεμάσει. Στέλνει e-mail στον προϊστάμενό της ζητώντας άδεια για την επόμενη μέρα, αφήνοντας και στοιχεία για την έρευνα των Αρχών.

Όσο για την τηλεκάρτα φαίνεται πως έχει γίνει κι άλλο ένα τηλεφώνημα από θάλαμο της λεωφόρου Συγγρού, για να διαμαρτυρηθεί για τον άφαντο οδηγό. Η τηλεκάρτα που την «έκαψε», αντί να καταστραφεί, παρέμεινε σπίτι μαζί με την περούκα. Την ίδια ώρα, η αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνες στο πού αγόρασε το βιτριόλι και το GPS η 35χρονη. Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Επιπλέον, η 35χρονη κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού και είναι απομονωμένη και εξετάζεται η μεταφορά της στις φυλακές Θηβών.

Τι λέει ο δικηγόρος του 40χρονου

Διαφορετικό φέρεται να είναι το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, υποστήριξε ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα, με τον οποίο είχε σχέση η 35χρονη κατηγορούμενη. Ο δικηγόρος, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στο Open άφησε να εννοηθεί ότι εμπλέκεται άλλο πρόσωπο. Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν χθες Δευτέρα, ότι η 35χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της αστυνομίας, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος, ο κ. Γκαβέρας είπε πως «αυτή είναι και η δική μας άποψη. Ότι ξεκάθαρα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος». Ο ίδιος επανέλαβε ότι αφορμή για την επίθεση με βιτριόλι δεν ήταν «η σχέση με τον εντολέα μου». Μίλησε επίσης για τη δύσκολη καθημερινότητα του 40χρονου φίλου της κατηγορουμένης, ξεκαθαρίζοντας πως ο εντολέας του δεν έχει μιλήσει πουθενά δημόσια.

«Ξεκάθαρα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Δεν είναι η αφορμή ο ίδιος. Και αυτό δεν έχει προβληθεί τόσο όσο θα έπρεπε. Θεωρούμε ότι, προϊόντος του χρόνου, θα βγουν στο φως τα στοιχεία αυτά και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη», δήλωσε ο κ. Γκαβέρας, σχολιάζοντας τη δήλωση της φερόμενης ως δράστιδος σε ψυχολόγο ότι δεν θα έκανε όλο αυτό μόνο για έναν άνθρωπο. Παράλληλα, ο κ. Γκαβέρας τόνισε πως ο εντολέας του δεν έχει μιλήσει σε κανένα δημοσιογραφικό μέσο, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δώσει συνεντεύξεις.

Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος του 40χρονου στο ΟΡΕΝ:

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε χθες το Star, η 35χρονη που κατηγορείται ότι έστησε ενέδρα και έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της αστυνομίας, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος. Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη φέρεται να ανοίχτηκε στην αξιωματικό της αστυνομίας, έχοντας συνομιλία μαζί της για διάστημα μίας ώρας. Σε αυτή τη συνομιλία, φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. «Δεν θα ήμουν τόσο ανόητη για να καταστρέψω τη ζωή μου και τη ζωή της για έναν τέτοιο σκοπό», φέρεται να είπε η 35χρονη.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ