Αρπαγή 10χρονης: «Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με την 33χρονη», λέει ο αδελφός της [vids]

Μοιραστείτε το:

Νέα διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση της αρπαγής της Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη δίνει ο αδερφός της μικρής κοπέλας, ο οποίος τονίζει πώς εμπλέκονται και άλλα άτομα. Ο ίδιος εκφράζει μάλιστα την πεποίθηση ότι η 33χρονη που προφυλακίστηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα όπου οδηγήθηκε το παιδί. «Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη», δηλώνει στο Mega ο 25χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της ανήλικης.

«Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτή τη γυναίκα», προσθέτει ο ίδιος. Όπως λέει, δεν έχει κάνει καμία ερώτηση στην αδελφή του για τα όσα βίωσε στα χέρια της «κοκκινομάλλας», αλλά η ίδια του εκμυστηρεύτηκε την ανησυχία της καθώς βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της 33χρονης.


Σύμφωνα πάντα με τον 25χρονο, ο οποίος κατέθεσε αίτηση διανυκτέρευσης στο νοσοκομείο που φιλοξενείται προσωρινά η αδερφή του, είπε ότι η Μαρκέλλα μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες στις Αρχές. «Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη», δήλωσε.

Προφυλακίστηκε η 33χρονη

Εν τω μεταξύ, στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή, η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση, καμία προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος της 10χρονης μαθήτριας. Αυτό ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας, λίγο πριν η εντολέας του περάσει το κατώφλι της 1ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να απολογηθεί.

«Ήρθαμε να απολογηθούμε και να πούμε την αλήθεια, η οποία αποδεικνύεται και με έγγραφα. Δεν έγινε καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση, καμία προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας της ανήλικης», σημείωσε ο κ. Νουλέζας. Ο ίδιος έκανε και σφοδρή επίθεση σε βάρος του δικηγόρου της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξη Κούγια, για τους ισχυρισμούς του τελευταίου ότι του ζητήθηκε εξωδικαστικός συμβιβασμός με χρήματα από την πλευρά της 33χρονης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GR Times, η απολογία της διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες. Ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, Ελένης Αναστασίου, η κατηγορούμενη φέρεται ότι αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες. «Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την 10χρονη σε καμία περίπτωσή για ανήλικα παιδιά. Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα. Έτσι όπως την πήρα έτσι θα την παρέδιδα. Ήμουν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις) σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. Κατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη όταν διάβασα ότι η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στην σύλληψη μου, πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ», είπε απολογούμενη η 33χρονη, σύμφωνα με το δικηγόρο της.

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών είχε απαγγείλει εις βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας

Στην αποκάλυψη ότι η πλευρά της 33χρονης τον πλησίασε για να προτείνει εξωδικαστικό συμβιβασμό, προσφέροντας χρήματα στην οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας, προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας της μαθήτριας Αλέξης Κούγιας. Ειδικότερα κατήγγειλε ότι: «μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο».

«Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και μάλιστα είπα ότι αν η οικογένεια της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής».

«Αυτή η εξέλιξη ενισχύει απόλυτα τις ανησυχίες μας ότι δεν ήταν μόνη της, φωνάζουν συνεχώς ότι είναι μόνη της, σαν να θέλουν κάποιοι να το ακούσουν αυτό, σαν να επιτελούν ένα έργο. Σαν να υπάρχει εργολαβία μεταξύ αυτών και κάποιων άλλων. Aν ο Τύπος, τα μέσα δεν είχαν αναδείξει με τη δημοσιοποίηση της κοπελίτσας αυτό το θέμα, ίσως η μικρή να είχε την τύχη της Μαντλίν που την ψάχνουν ακόμα οι γονείς της», συμπλήρωσε μιλώντας στο Star.

Διαψεύδει τον συμβιβασμό ο δικηγόρος της 33χρονης

«Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να διαψεύσω τον κύριο Κούγια, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης και δήλωσε «έκπληκτος» με τον συνάδελφό του που λίγο πριν είχε πει ότι έγινε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

«Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση», είπε ο Βασίλης Νουλέζας, εξηγώντας από την πλευρά του ότι η επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια αφορούσε τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον συνάδελφό του. «Του ζήτησα να μη μου επιτίθεται, του είπα να συναντηθούμε, αλλά εγώ ακύρωσα τη συνάντηση», σημείωσε σχετικά και μετά από ένταση απάντησε πως «δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση. Δεν μιλήσαμε για οικονομικό συμβιβασμό».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ