Κατσαρός: «Ο Αρκούδης είχε πει δημόσια ότι θα ρίξει τον ΠΑΟΚ στην Β’ Εθνική»

Ο παραολυμπιονικής, νομικός και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Κατσαρός, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, στάθηκε στο μέλος της ΕΕΑ, Ηλία Αρκούδη, τονίζοντας πως: «είχε πει μπροστά σε 150 άτομα που ήταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ”εγώ θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στην Β’ Εθνική”». Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε:«Στο ζήτημα του ΠΑΟΚ υπάρχει ένα σοβαρό θέμα και αφορά την Επιτροπή αυτή που έβγαλε την πρώτη απόφαση. Μας είχαν καλέσει ως υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης σε ένα σημείο συγκέντρωσης του αθλητικού τμήματος και επωνύμως το λέω ότι ένα μέλος αυτής της ΕΕΑ, εννοώ τον κ. Αρκούδη είχε πει μπροστά σε 150 άτομα που ήταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ «εγώ θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στην Β’ Εθνική».

Όποιος θέλει ας με αμφισβητήσει, το είπε ο κ. Αρκούδης πριν από την εκδίκαση της ΕΕΑ στα ΤΕΦΑΑ Δάφνης. Βγαίνω και το λέω δημόσια, γιατί αυτή η επιτροπή έβγαλε μια απόφαση που άλλαξε τα δεδομένα στο πρωτάθλημα και στην συνέχεια τα δικαστήρια στην Ελλάδα δεν μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης». Στη συνέχεια των δηλώσεων του αναφέρθηκε και στον Άρη, επισημαίνοντας: «Το CAS είναι τελείως διαφορετικό δικαστήριο από αυτά που γνωρίζουμε εδώ στην Ελλάδα. Είναι ένας δικαστής, ουσιαστικά είναι τρεις δικηγόροι εκ των οποίων ο ένας προεδρεύει και δίνουν το παρών οι δυο συνήγοροι που των δυο πλευρών.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Άρη, το CAS θα πρέπει να σεβαστεί την ελληνική νομοθεσία που είναι ακριβώς ίδια με την ευρωπαϊκή. Ουσιαστικά, ο Άρης έχει κάνει αποποίηση των παλαιών χρεών, οπότε είναι τελείως άδικη η απόφαση που τον έχουν ως ”κληρονόμο” των παλαιών χρεών μιας άλλης ΠΑΕ, ενός άλλου ΑΦΜ. Θεωρώ ότι πρέπει να δικαιωθεί ο Άρης, αδίκως ταλαιπωρείται νομικά».

Πηγή: Focus FM

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 80372 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*