Ανδρέας Κτενάς: Η Λευκάδα είναι μια ‘αρχόντισσα’ που εμπνέει σεβασμό. Δεν την εκφράζουν αλλοπρόσαλλες δηλώσεις.

Ανδρέας Κτενάς, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας: "Η Λευκάδα είναι μια ‘αρχόντισσα’ που εμπνέει σεβασμό. Δεν την εκφράζουν αλλοπρόσαλλες δηλώσεις". #ΠΙΝ #Λευκάδα #Τουρισμός #Φιλοξενία #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

Δελτίο Τύπου

Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας: «Η Λευκάδα είναι μια ‘αρχόντισσα’ που εμπνέει σεβασμό. Δεν την εκφράζουν αλλοπρόσαλλες δηλώσεις»

 

Η Λευκάδα είναι ένας τουριστικός προορισμός, όπου η φυσική ομορφιά συναντά τη ξεχωριστή επτανησιακή ταυτότητα, και αναβαθμίζεται συνεχώς με τα έργα υποδομών και ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

Είναι τόπος ανοικτός, φιλόξενος και έτσι θα παραμείνει.

 

Καταδικάζουμε τις απρέπειες που βλάπτουν τη Λευκάδα και τους Λευκαδίτες.

 

Για εμάς, η φιλοξενία, η εξυπηρέτηση, το χαμόγελο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας και χαρακτηρίζουν την κάθε μας συναλλαγή με τους επισκέπτες του νησιού μας, από όπου και αν προέρχονται αυτοί.

 

Η έλλειψη κουλτούρας φιλοξενίας και τουριστικής συνείδησης, η αγένεια και η προχειρότητα, από όπου και αν πηγάζουν, εκφράζουν αυτούς που τα λένε και τα διαδίδουν, και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους γνήσιους Λευκαδίτες, που ζουν, διαχρονικά, αρμονικά και με αλληλοσεβασμό με τους γείτονές τους.

 

Η Λευκάδα είναι ένας ασφαλής προορισμός και μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

Περιμένουμε να υποδεχθούμε θερμά, με την αυθεντική επτανησιακή φιλοξενία, οποιονδήποτε θέλει να ζήσει την εμπειρία «Λευκάδα».

 

Προσκαλούμε ιδιαίτερα τους γείτονές μας να ζήσουν φέτος την εμπειρία της Λευκάδας των διακοπών!

 

 

Ανδρέας Κτενάς

Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7683 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*