Ο Βαγγέλης Νάνος στην έκτακτη διαδικτυακή εκπομπή ” Στο ίδιο έργο θεατές”

Την Τετάρτη 8 Απριλίου καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στην έκτακτη διαδικτυακή εκπομπή ” Στο ίδιο έργο θεατές” ήταν ο Βαγγέλης Νάνος. Ο Βαγγέλης Νάνος είναι γεωπόνος- ιδιωτικός υπάλληλος, συνδικαλιστής και Πρόεδρος του σωματείου γεωπόνων – ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την σύνδεση της παραγωγής σήμερα με την πανδημία του νέου ιού, τα μέτρα που έχουν παρθεί στην χώρα μας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο , καθώς και τις επιπτώσεις της οικονομικής ανάπτυξης παγκοσμίως στο περιβάλλον και τους πολίτες.

Ο κ. Νάνος που είναι μέλος και του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επίσης, μας μετέφερε την εικόνα από χώρους δουλειάς και πως βιώνουν και οι εργαζόμενοι της περιοχής μας κυρίως στο ιδιωτικό τομέα αλλά και συνολικά αυτή τη νέα πραγματικότητα. Τέλος μας ενημέρωσε για συμβολικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες , τα μηνύματα αλληλεγγύης προς τους υγειονομικούς εργαζομένους που πλήττονται και δίνουν μάχη αλλά και μεταφέροντας την άποψη του για το τι θα ακολουθήσει σε οικονομία και κοινωνία.

Πηγή: Prevezatoday.gr

About Μιχάλης Μίχος 1364 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*