Η Λίβερπουλ αναγνώρισε το τραγικό λάθος και απολογήθηκε στους φιλάθλους της

Η διοίκηση της Λίβερπουλ αντιλήφθηκε την τεράστια επικοινωνιακή γκέλα που κηλίδωσε την ιστορία της και απολογήθηκε με γραπτή επιστολή στους φιλάθλους της για την απόφασή της να θέσει (νόμιμα) σε υποχρεωτική άδεια ένα μέρος του προσωπικού της έπειτα από την αναστολή της Premier League, πληρώνοντας μόλις το 20% των απολαβών τους, καθώς τα υπόλοιπα χρήματα δεσμεύτηκε να καταβάλλει η αγγλική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η απόφαση της Λίβερπουλ το προηγούμενο Σάββατο (4/4/) προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αλλά και την αναδίπλωση του συλλόγου. «Πιστεύουμε ότι καταλήξαμε σε λάθος συμπέρασμα και πραγματικά λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Πίτερ Μουρ σε επιστολή του προς τους φιλάθλους της ομάδας και πρόσθεσε: «Μετά από εκτεταμένες συζητήσεις και εσωτερικές συσκέψεις, αποφασίσαμε να βρούμε εναλλακτικά μέσα».

Η Λίβερπουλ έγινε η πέμπτη ομάδα που υιοθέτησε τα μέτρα της κυβέρνησης και έθεσε σε παύση μέρος του προσωπικού μετά την επ’ αόριστον αναστολή της Premier League εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ωστόσο αυτό ήταν και το πρώτο μόλις μέτρο που ανακοίνωσε η εν δυνάμει πρωταθλήτρια Αγγλίας με αποτέλεσμα να το αποσύρει για να κατευνάσει τις αντιδράσεις. 

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 84447 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*