Η Χήτος ΑΒΕΕ προσφέρει νοσοκομειακό εξοπλισμό για ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Οι ελληνικές εταιρείες στηρίζουν το σύστημα Υγείας και προχωρούν σε δωρεές υλικού, χρημάτων κι ό,τι άλλο δύναται να προσφέρει η καθεμιά. Στη δωρεά ειδικών κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) προχώρησε και η Χήτος ΑΒΕΕ- Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι, συμμετέχοντας ενεργά στη συλλογική εθνική προσπάθεια ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση της σοβαρής κρίσης λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID 19) στη χώρα, όπως ανακοινώθηκε.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, ο νοσοκομειακός εξοπλισμός προσφέρεται για την άμεση ανάπτυξη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ), ένα από τα δύο κέντρα αναφοράς για τον κορονοϊό (COVID 19) στη Βορειοδυτική Ελλάδα, ώστε να καλυφθούν οι αυξανόμενες ανάγκες των κρουσμάτων.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Χήτος ΑΒΕΕ, φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι με επίγνωση της κρίσιμης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, στέκεται έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία στηρίζοντας τις δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που πρωτοστατεί σε αυτήν την προσπάθεια. Γι’ αυτό παράλληλα με τη δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού, η Χήτος ΑΒΕΕ καλύπτει και τις ανάγκες σε εμφιαλωμένο νερό του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ΠΓΝΙ, παρέχοντάς τους φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι. 

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 84460 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*