Κραυγή καταστηματαρχών στη Μενάνδρου: Τα ναρκωτικά πήγαν λίγο παρακάτω

Στην κατάσταση που επικρατεί στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας των χρηστών ναρκωτικών ουσιών αναφέρθηκε ένας άνδρας που διατηρεί εκεί κατάστημα.

«Το κλίμα έχει αλλάξει πιθανόν εκεί που είναι η κλούβα στην περιοχή Μενάνδρου και πλατείας Θεάτρου αλλά η μετατόπιση των ναρκομανών έχει γίνει προς το κομμάτι το δικό μας» είπε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας σε εκπομπή του Alpha ο Σπύρος Χατήρας, καταστηματάρχης στη Μενάδρου. «Αν μπορούσα να βγω τώρα έξω και να δείτε την κατάσταση στο κομμάτι μεταξύ Χαλκοκονδύλη και Σατωβριάνδου στα όρια δηλαδή του Εθνικού μας θεάτρου θα βλέπατε αυτό που σας λέω ιδίοις όμμασι» πρόσθεσε.

«Σε έναν μήνα από τώρα το πράγμα θα έχει αμβλυνθεί. Παρόλο που υπάρχουν περιπολίες τριών – τεσσάρων ατόμων που είναι πολύ λίγα μπροστά στα πενήντα και εκατό που συγκεντρώνονται  για να κάνουν τη δουλειά που κάνουν, το μόνο που μπορούν να τους κάνουν είναι να τους νουθετήσουν, να τους πουν ”φύγετε από εδώ, πηγαίνετε απλά λίγο παρακάτω”. Το πρόβλημα είναι πως κάνουμε μια σκούπα χωρίς φαράσι. Το πρόβλημα προσπαθούν να το επιλύσουν σε εκείνο το κομμάτι και να μεταφερθεί πιο κάτω» είπε.

«Οι ίδιοι οι αστυνομικοί μας λένε πως για την επίλυση του προβλήματος πρέπει να υπάρξει άλλο νομικό πλαίσιο. Έχει ενταθεί η αστυνομική δύναμη ειδικά από προχθές από το περιστατικό αλλά το πρόβλημα παραμένει, συγκεντρώνεται σε άλλα σημεία και περιφέρεται γύρω μας» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως στις 13 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής στην οδό Μενάνδρου έχασε τη ζωή του ένας άνδρας με καταγωγή από το Αφγανιστάν. Σε βίντεο το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα διακρίνονται οι δράστες της επίθεσης με πιστόλια στα χέρια. Το συγκλονιστικό βίντεο με τις απίστευτες σκηνές στο κέντρο της Αθήνας, ήρθε στη δημοσιότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Τα στοιχεία από το βίντεο εξετάζονται από τους αστυνομικούς, του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς διακρίνονται τα μέλη της πακιστανικής συμμορίας που ευθύνεται για τη δολοφονία του Αφγανού. Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να κρατάει όπλο, το οποίο όπλισε με γεμιστήρα, ενώ ακολουθούν και άλλα άτομα με πιστόλια στα χέρια, αλλά και ρόπαλα. Μάλιστα ένας άλλος άνδρας πυροβολεί στον αέρα.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 70088 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*