Ο Πελέ διαψεύδει τον γιο του δηλώνοντας: «Είμαι καλά»

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου απάντησε στα όσα ανέφερε ο γιος του, θέλοντας να ρίξει τους τόνους μετά τις αναφορές του τελευταίου πως δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του

Τη δική του εκδοχή για την κατάσταση της υγείας του, και συγκεκριμένα της δυνατότητάς του να μετακινείται, έδωσε ο Πελέ, απαντώντας στα όσα ανέφερε προ ημερών ο γιος του, που είχε αναφερθεί πως ο θρύλος του ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας. «Είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ανησυχίες σας. Γίνομαι 80 ετών φέτος. Έχω τις καλές και τις καλές μέρες. Αυτό είναι κανονικό για ανθρώπους στην ηλικία μου. Δεν φοβάμαι. Είμαι αποφασισμένος και σίγουρος για αυτό που κάνω» ανέφερε αρχικά ο Πελέ.

Ο γιος του είχε κάνει, μεταξύ άλλων, αναφορά και σε μιας μορφής κατάθλιψη που θεωρεί πως περνάει ο πατέρας του, λόγω των προβλημάτων κινητικότητας που αντιμετωπίζει. Ο Πέλε, στις τοποθετήσεις του, στάθηκε και σε ένα πρότζεκτ στο οποίο παίρνει μέρος αυτό το διάστημα, σημείωσε: «Δεν αποφεύγω να εκπληρώσω τις δεσμεύσεις μου στο πάντα γεμάτο πρόγραμμά του. Συνεχίζω να αποδέχομαι τους σωματικούς περιορισμούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά σκοπεύω η μπάλα να συνεχίζει να κυλάει».

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ethnos.gr - App Store Ethnos.gr - Google Play

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 69869 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*