Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας: “Διεκδίκηση φοροελαφρύνσεων και ασφαλιστικών εισφορών”

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας φέρνει μια νέα και καινοτόμα πρόταση στο τραπέζι για να βοηθηθούν όλες οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Ηπείρου. Θεωρήσαμε σωστό και εύλογο ότι θα πρέπει να έχουμε την βοήθεια της Πολιτείας αλλά και τη βοήθεια όπως και την έγκριση της Ευρωβουλής διότι η απόφαση αυτή θα πρέπει να έχει την σφραγίδα της. Ο Ευρωβουλευτής Κος Στέλιος Κυμπουρόπουλος είναι αρμόδιος για ζητήματα των Περιφερειών όλης της Ελλάδος στην Ευρωβουλή. Πιστεύουμε να εισακουστούμε και να παλέψουν όλοι οι Πολιτικοί μας ώστε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Για το λόγο αλλά και το σκοπό αυτό αποστείλαμε σήμερα το παρακάτω έγγραφο στους ακόλουθους αποδέκτες.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κάθε Πολιτικός που έχει τη δύναμη στον τομέα ευθύνης του θα βοηθήσει να πραγματοποιηθεί η ιδέα αλλά και η επιθυμία της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας για να μπορέσουν όλες οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Ηπείρου να έχουν την ευκαιρία μετά από τις ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ-ΜΕΙΩΣΗ ΦΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ για να πάρουν μια ανάσα ώστε να κρατηθούν όρθιες και να ανακάμψουν οικονομικά τα επόμενα χρόνια.

enwsh1

enwsh2

enwsh3

Πηγή: Prevezatoday.gr

About Μιχάλης Μίχος 1346 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*