Ζέρβας: Να γίνει η Θεσσαλονίκη πιο «σέξυ» – Να ξεπεράσουμε τα στεγανά

Με ένα καλύτερο μάρκετινγκ, ξεπερνώντας στεγανά και νοοτροπίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οραματίζεται την πόλη πιο ελκυστική, πιο «σέξυ»

Στο έργο και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η Θεσσαλονίκη, τόσο οι κάτοικοι της πόλης, όσο και οι πολυάριθμοι τουρίστες που την επισκέπτονται καθημερινά, αναφέρθηκε ο δήμαρχος ΘεσσαλονίκηςΚωνσταντίνος Ζέρβας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης κοπής βασιλόπιτας της Ενωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα σε ξενοδοχείο της πόλης.

Αναφερόμενος στο κομμάτι του τουρισμού, στην γεμάτη από ξενοδόχους, στελέχη ξενοδοχείων και του τουριστικού κλάδου, ο κ. Ζέρβας είπε χαρακτηριστικά «Ο δήμος Θεσσαλονίκης, εγώ προσωπικά, και η συνεργάτιδά μου Μαρία Καραγιάννη, ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια, ούτως ώστε να είμαστε πιο ελκυστικοί, συγγνώμη για την έκφραση, λίγο πιο “σέξυ” σαν πόλη, κάνοντας ένα καλύτερο μάρκετινγκ για αυτήν, ξεπερνώντας κάποια στεγανά και παλαιότερες νοοτροπίες, ώστε να την προβάλουμε την πόλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Συνεργασία με τους ξενοδόχους

Ο ίδιος επισήμανε την ικανοποίηση του για τη συνεργασία που έχει ο δήμος Θεσσαλονίκης με τους ξενοδόχους, «ουσιαστικά είναι ένα μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης» όπως ανέφερε ο κ. Ζέρβας, προσθέτοντας «Με την προβολή όλων αυτών που τόσο καλά γνωρίζουμε και περηφανευόμαστε για την πόλη μας, αλλά ίσως και πέρα από τα Βαλκάνια, αυτά να μην τα γνωρίζει κανένας».

Τέλος, χαιρέτισε με ικανοποίηση την πρόοδο στα έργα για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», για όλα όσα γίνονται στο λιμάνι, και για κάθε προσπάθεια που φέρνει μπροστά την πόλη. «Και, κάθε χρόνο να μας βρίσκει να γκρινιάζουμε λιγότερο, να κάνουμε καλύτερους απολογισμούς και να σχεδιάζουμε μεγαλύτερα πράγματα που να ταιριάζουν στην ιστορία της πόλης» ανέφερε ο κ. Ζέρβας.  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ APP ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Ethnos.gr - App Store


Ethnos.gr - Google Play

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 84438 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*