Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ: Απάντηση για PAOK TV με σχόλιο για… ξεχασμένες κάμερες

Από τον Δικέφαλο του Βορρά ανέφεραν ότι «αντίπαλοι στήνουν επικοινωνιακή προπαγάνδα και ψάχνουν να βρουν ψεγάδια στην παραγωγή, ξεχνώντας δικές τους κάμερες που, βολικά, δεν λειτουργούν»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΠΑΟΚ με αφορμή τη λάσπη που εκτοξεύτηκε εις βάρος του PAOK TV για την κάλυψη του ντέρμπι των Δικεφάλων. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μιλούν για επικοινωνιακή προπαγάνδα και τεχνητή τοξικότητα που δημιουργήθηκε με στόχο να πλήξει το εγχείρημα του PAOK TV. Μάλιστα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ υπερτονίζουν πως το νέο και επαναστατικό εγχείρημα του PAOK TV «δεν φοβάται να δείξει τα πάντα» και προσθέτουν με νόημα ότι «αντίπαλοι στήνουν επικοινωνιακή προπαγάνδα και ψάχνουν να βρουν ψεγάδια στην παραγωγή ξεχνώντας δικές τους κάμερες που, βολικά, δεν λειτουργούν».

Από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν τα ακόλουθα με αφορμή τον θόρυβο που προσπάθησαν να δημιουργήσουν συγκεκριμένα κέντρα: «To 2020 άρχισε με ντέρμπι στην Τούμπα. Με τον ΠΑΟΚ νικητή και την τεχνητή τοξικότητα του 2019 να συνεχίζεται δίχως να έχει αλλάξει τίποτα. Θέμα συζήτησης και το PAOK TV που ως κάτι καινούριο που αλλάζει τα δεδομένα, τρομάζει.

Την ώρα που αντίπαλοι στήνουν επικοινωνιακή προπαγάνδα και ψάχνουν να βρουν ψεγάδια στην παραγωγή ξεχνώντας δικές τους κάμερες που, βολικά, δεν λειτουργούν, τη στιγμή που σκεπτικιστές προσπαθούν – φανερά ή κρυφά – να βρουν πως λειτουργεί για να το αντιγράψουν ως μοναδική λύση σε αδιέξοδα που έρχονται, όταν ουδέτεροι προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο πως το project δεν λειτουργεί, το PAOK TV ακολουθεί το δικό του δρόμο.

Δεν φοβάται να δείξει τα πάντα, δίνει τηλεοπτικό χρόνο στους φιλοξενούμενους ακόμα κι αν αυτοί αρνούνται για λόγους πολιτικής, ανεβάζει το επίπεδο παραγωγής, αυξάνει συνεχώς τους συνδρομητές του, επενδύει χρόνο και πόρους στην ανάπτυξή του και ήδη ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που θα το βρει ακόμα πιο δυνατό κι έτοιμο να παρουσιάσει κάτι ακόμα πιο φρέσκο…

Κόντρα στην ΑΕΚ η Full HD μετάδοση περιελάμβανε 16 κάμερες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η wired cam, ενώ το drone με live εικόνα κάλυπτε την Τούμπα από ψηλά. Το PAOK TV ήρθε για ν’ αλλάξει τα δεδομένα…».

Μάλιστα, συνοδεύουν τη σχετική ανάρτηση, με ένα video που αναρτήθηκε στο PAOK TV.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 81089 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*