Χαράλαμπος Καλός για τουριστικό περίπτερο: “H απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού ταμείου της προηγούμενης διοίκησης να κατοχυρώσει ως ανάδοχο την Pappas Oil κρίθηκε άκυρη από το δικαστήριο.”

Τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το τουριστικό περίπτερο στο κάστρο, έδωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός, απαντώντας σε ερώτηση του Κωνσταντίνου Γληγόρη.

Όπως είπε αναπτύχθηκε η απόφασή της μιας εκ των δύο εταιρειών κατά της απόφασης του Λιμενικού ταμείου σχετικά με τον ανάδοχο.

“Η απόφαση δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα στο δήμο Λευκάδας, δεν έχουμε το σκεπτικό γιατί σήμερα έγινε η ανάρτηση και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα δώσει το παρών και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για τα περαιτέρω βήματα, μπορώ όμως να ενημερώσω ότι υπήρχε μία ουσιαστική εξέλιξη, δεν την χαρακτηρίζω αν είναι σύμφωνα με αυτά τα οποία θα επιθυμούσε και η νέα διοίκηση του Λιμενικού ταμείου ή όχι, αυτό θα εξαρτηθεί από τη νέα σύνθεση του διοικητικού Συμβουλίου, υπήρχε όμως μία εξέλιξη ότι βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου μετά από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της η απόφαση του εναγομένου του Λιμενικού ταμείου να κατοχυρώσει τον διαγωνισμό στην Pappas Oil είναι άκυρη, καθώς αντιβαίνει στον τάδε όρο της διακήρυξης και η προτίμηση της συγκεκριμένης εταιρείας δεν αιτιολογείται επαρκώς από την πλευρά του Λιμενικού ταμείου.

Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού ταμείου της προηγούμενης διοίκησης να κατοχυρώσει ως ανάδοχο την Pappas Oil κρίθηκε άκυρη. Όταν δούμε όλο το σκεπτικό, θα είναι παρών ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και θα κάνει μία εκτενή ενημέρωση για το θέμα.

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 6809 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*