Θάνατος οπαδού: Γιος αστυνομικού φέρεται να είναι ένας από τους συλληφθέντες

Οι δύο συλληφθέντες κρατούνται μέχρι την απολογία τους, ενώ η 25χρονη που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο Βούλγαρο, αφέθηκε ελεύθερη αφού τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες

Ο θάνατος του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει την κοινή γνώμη. Ηδη η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη δύο ατόμων, ο ένας εκ των οποίων φέρεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, να είναι γιος αστυνομικού! Οι δύο συλληφθέντες, ένας 24χρονος και ένας 26χρονος, θα κρατηθούν μέχρι την απολογία τους, ενώ η 25χρονη που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο οπαδό, τον οποίο καταδίωκαν χούλιγκαν, αφέθηκε ελεύθερη, αφού πρώτα της ασκήθηκε ποινική δίωξη για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας» και για «εγκατάλειψη».

Ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος των δύο συλληφθέντων για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα, κατά περίπτωση. Συγκεκριμένα η δίωξη αφορά: Τα κακουργήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της συνέργειας στο προηγούμενο αδίκημα. Τα πλημμελήματα της συμπλοκής, της συνέργειας σε συμπλοκή, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, της φθοράς ξένης περιουσίας, της διατάραξη κοινής ειρήνης, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του νόμου περί αθλητικής βίας κ.α..

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 69740 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*