Πρεσβεία ΗΠΑ προς Αμερικανούς πολίτες: Κίνδυνος για επιθέσεις με πυραύλους στη Μέση Ανατολή

Προειδοποιεί αλλά δεν εξηγεί τους λόγους για τους οποίους εκδόθηκε η οδηγία

Ανακοίνωση εξέδωσε η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ, προειδοποιώντας τους Αμερικανούς πολίτες για τις «αυξημένες απειλές» στη Μέση Ανατολή και υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο επιθέσεων με πυραύλους.

Η προειδοποίηση ασφαλείας δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του διπλωματικού φορέα αλλά και σε αυτήν του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών. Στο εν λόγω  κείμενο δεν γίνεται καμιά αναφορά στη δολοφονία του Ιρανού στρατιωτικού διοικητή, Κασέμ Σουλεϊμανί, σε αμερικανική επιδρομή με μη επανδρωμένο αεροσκάφος, ούτε σε κάποια συγκεκριμένη χώρα ή οργάνωση.

Με τίτλο “Αυξημένες εντάσεις στη Μέση Ανατολή“, η ανακοίνωση προειδοποιεί για πιθανούς “κινδύνους για την ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών στο εξωτερικό”, προσθέτοντας: “Για προληπτικούς λόγους, η πρεσβεία ενθαρρύνει έντονα τους Αμερικανούς πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να αυξήσουν την προσοχή τους για την ασφάλειά τους, καθώς συμβάντα που αφορούν την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης με ρουκέτες, λαμβάνουν συχνά χώρα χωρίς προειδοποίηση”.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 69741 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*