Παναθηναϊκός: «O Ολυμπιακός άσκησε συστηματική πίεση στους διαιτητές»

Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι «πιθανώς επηρέασε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στο ντέρμπι και είχε ως συνέπεια να αδικηθεί ο Παναθηναϊκός» η πρακτική των «ερυθρόλευκων» το τελευταίο διάστημα

Ανακοίνωση δεν έβγαλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία του Φινλανδού Ματίας Γκεστράνιους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και κυρίως για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Μακέντα, ωστόσο έστειλε επιστολή προς την ΚΕΔ και τον επικεφαλής Βίτορ Μέλο Περέιρα. Οι «πράσινοι» μάλιστα καταγγέλλουν τη «συστηματική πίεση του Ολυμπιακού» το τελευταίο διάστημα «που πιθανώς επηρέασε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στο ντέρμπι και είχε ως συνέπεια να αδικηθεί ο Παναθηναϊκός».

Παράλληλα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού κάνουν λόγο για εξωθεσμικές πιέσεις από αρκετές ομάδες για να αποσταθεροποιηθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ επισημαίνουν πως με τη χρήση του VAR παρατηρείται μεγάλη πρόοδο στη διαιτησία, σημειώνοντας ότι ο Παναθηναϊκός στήριξε και στηρίζει το εγχείρημα.

Η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αναλυτικά στην επιστολή προς τον κ. Μέλο Περέιρα επισημαίνονται τα εξής:

Α) Η μεγάλη πρόοδος της διαιτησίας με τη χρήση του VAR, τα επιμορφωτικά σεμινάρια και τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι.

Β) Ο Παναθηναϊκός στήριξε και στηρίζει όλο αυτό το εγχείρημα υπό την εποπτεία UEFA/FIFA.

Γ) Παρατηρήθηκαν εξωθεσμικές πιέσεις από αρκετές ομάδες για να αποσταθεροποιηθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δ) Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός άσκησε συστηματική πίεση προς πάσα κατεύθυνση με αφορμή τη διαιτησία, κάτι που πιθανώς επηρέασε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στο ντέρμπι και είχε ως συνέπεια να αδικηθεί ο Παναθηναϊκός.

Ε) Είναι επιτακτική η ανάγκη να θωρακιστεί η διαιτησία από τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές που μόνο σκοπό έχουν το ίδιον κέρδος. Στην προσπάθεια αυτή ο Παναθηναϊκός θα είναι σύμμαχος.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 69738 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*