Ρέτσος: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, θα ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν αποκλείει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό εν όψει του δανεισμού του από τη Λεβερκούζεν το προσεχές διάστημα

Ο Παναγιώτης Ρέτσος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του για λογαριασμό του Ολυμπιακού, της ομάδας μέσω της οποίας αναδείχθηκε. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να πάρει τον δρόμο του δανεισμού από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην οποία ανήκει, και η πρόθεση των «ερυθρόλευκων» να αποκτήσουν κεντρικό αμυντικό στη μεταγραφική περίοδο που ανοίγει και επίσημα από την Τετάρτη (1/1) έφερε την συγκεκριμένη κουβέντα στο προσκήνιο.Ο ίδιος ο Ρέτσος, με δηλώσεις του στον «Σπορ ΦΜ», σχολίασε τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει:

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσω από την Μπάγερ Λεβερκούζεν με την μορφή δανεισμού. Πιστεύω πως θα είναι το καλύτερο για το μέλλον μου. Όσον αφορά τις φήμες που ακούγονται για επιστροφή μου στον Ολυμπιακό ως δανεικός, όλον αυτόν τον καιρό έχουν γραφτεί πολλά για αυτό το θέμα. Μου στέλνουν μηνύματα πάρα πολλοί. Πραγματικά δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται. Δεν με έχει πλησιάσει κάποιος.Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μεγάλωσα, η ομάδα που έπαιξα. Κάποια στιγμή θα ήθελα φυσικά να γυρίσω. Ωστόσο προτεραιότητα του μου είναι να μείνω στο εξωτερικό».

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 86114 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*