Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ στον Δήμο Μούτση για το «κολαστήριο» του Α.Τ Εξαρχείων

Η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής με ανάρτηση στο Facebook απάντησε σχετικά με την επώνυμη ανάρτηση του Δήμου Μούτση, ο οποίος ανέφερε πως ακούγονταν φωνές από βασανιστήρια στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, τις πρωινές ώρες μεταξύ της 6ης και 7ης Δεκεμβρίου.

«Σχετικά με επώνυμη ανάρτηση του Δήμος Μούτσης και ισχυρισμούς ότι ακούγονταν φωνές από βασανιστήρια στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων τις πρωινές ώρες μεταξύ της 6ης και 7ης Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι στα κρατητήρια του Τμήματος υπήρχαν από τις προηγούμενες ημέρες 6 αλλοδαποί κρατούμενοι για διοικητική απέλαση και ένας για ποινική υπόθεση.

Οι μόνες φωνές που υπήρξαν και προφανώς καμία σχέση δεν είχαν με βασανιστήρια, ήταν από αλλοδαπό που προσήλθε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα εκείνη την ημέρα, με εμφανή ψυχολογικά προβλήματα. Κατόπιν συνεννόησης με τον Εισαγγελέα, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου και περιθάλπεται. Καμία προσαγωγή σχετικά με τα επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου δεν έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σχετικά με επώνυμη ανάρτηση του Δήμος Μούτσης και ισχυρισμούς ότι ακούγονταν φωνές από βασανιστήρια στο Αστυνομικό Τμήμα…

Gepostet von Ελληνική Αστυνομία am Sonntag, 8. Dezember 2019

Δήμος Μούτσης: «Κολαστήριο» το Α.Τ Εξαρχείων

Ο συνθέτης και τραγουδοποιός Δήμος Μούτσης λίγες ώρες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή των Εξαρχείων χαρακτήρισε ως «κολαστήριο» το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε ότι ακούγονταν μέσα από αυτό κραυγές και φοβερό ξύλο.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

“ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Χτες βράδυ γύρω στη 1 απ το “κολαστήριο” αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο. Μπορεί άραγε κάποιος να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες? Το ότι οι μπάτσοι γδύνανε τους ανθρώπους μέσα στο δρόμο το είδαμε. Άλλωστε αυτό το ίδιο, είναι κάτι που εγώ προσωπικά τό βλεπα άπειρες φορές να συμβαίνει επί χούντας στο κέντρο της Αθήνας……!”

ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Χτες βράδυ γύρω στη 1 απ το “κολαστήριο” αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, ακούγονταν κραυγές…

Gepostet von Δήμος Μούτσης am Samstag, 7. Dezember 2019

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 84440 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*