Ανατροπή με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι δείχνει το πόρισμα (vid)

Η επόμενη κίνηση της οικογένειας είναι να προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο με αίτημα να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του φοιτητή, Νικόλα Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο το 2017, με την οικογένειά του να ζητεί εκ νέου το άνοιγμα της υπόθεσης, καθώς υπάρχουν νέα στοιχεία.

Το Star αποκάλυψε ότι η οικογένεια του φοιτητή έχει στα χέρια της το ολοκληρωμένο πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα που δείχνει ότι ο νεαρός δεν έπεσε από τον βράχο. Το πόρισμα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά, που ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες, αποκλείει την πτώση του φοιτητή στο βράχο Λαγγά στην Κάλυμνο. Κι αυτό γιατί, όπως εξηγεί, αν είχε πέσει το σώμα του θα είχε διαλυθεί. Η οικογένεια του φοιτητή δεν έχει σταματήσει να ερευνά την υπόθεση από τον Νοέμβριο του 2017. 

Η επόμενη κίνηση της οικογένειας είναι να προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο με αίτημα να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες και οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 65497 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*