Ξάνθη: «Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ θα προβούν στις νόμιμες ενέργειες»

Απάντηση από την ακριτική ΠΑΕ για το ρεπορτάζ του One Channel, που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, και προαναγγελία για προσφυγή στη δικαιοσύνη

Η ΠΑΕ Ξάνθη αντέδρασε στις αιτιάσεις του One Channel, που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς που τη διέπει. Η ακριτική ομάδα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε τονίζει πως οι Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης, οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να διαφυλάξουν το όνομά τους αλλά κι αυτό των εταιρειών τους». 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

«Με αφορμή τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα από το κανάλι One Channel και που αναφέρεται στους επιχειρηματίες κ. Χρήστο Πανόπουλο και κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη “μεγαλομετόχους”, ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ, οι τελευταίοι θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους».

Προηγουμένως, είχε αντιδράσει έντονα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προσπάθεια εμπλοκής, μέσω του ίδιου ρεπορτάζ, του ονόματος του Ιβάν Σαββίδη στην υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ έκανε λόγο για «γελοιότητες και παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων» και προανήγγειλε ότι «η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες».

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 62720 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*