«Σκληρή» απάντηση του ΠΑΟΚ: «Γελοιότητες και παραμύθια του ΟΣΦΠ – Ραντεβού στα δικαστήρια»

«Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο» ξεκαθαρίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της

Ξεκάθαρη θέση πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνοντας απάντηση σε δημοσιεύματα. Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται. Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!). Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες. Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός».

Στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ONE Channel, που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, μεταδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/12) ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης και της ΠΑΕ Ξάνθη. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο βίντεο, οι προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης που ανήκαν στην εταιρία Vialand φέρονται να έχουν μεταβιβαστεί (μέσω εξαγοράς της εταιρίας) έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ στην κυπριακή εταιρία RFA, με την οποία φέρεται αν έχει σχέση ο Ιωάννης Καλπαζίδης, ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 62720 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*