Δρακόντεια μέτρα στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη Euroleague

Στο ΟΑΚΑ θα τοποθετηθούν ειδικό δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικά πίσω από τους πάγκους, φυσούνες στις εισόδους των παικτών και των διαιτητών, ενώ θα υπάρχει και μεγάλη δύναμη σεκιούριτι

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει τις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή διεξαγωγή του «αιώνιου» ντέρμπι την Παρασκευή (6/12) και ενημέρωσε την Euroleague μέσω επιστολής ότι θα τηρηθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το ντέρμπι της Euroleague πλησιάζει και οι κινήσεις του Παναθηναϊκού ώστε να διεξαχθεί ομαλά συνεχίζονται καθημερινά. Οι «πράσινοι» ανεβάζουν στα social media βίντεο, που καλούν τον κόσμο τους να προστατεύσει την ομάδα και να τη στηρίξει μόνο με τη φωνή, ενώ κάνουν και όλες τις απαραίτητες συναντήσεις. 

Την Παρασκευή (29/11) το «τριφύλλι» είχε συζητήσει με την ΕΛ.ΑΣ. και τον Ολυμπιακό και άπαντες είχαν συμφωνήσει πως πρέπει να τηρηθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ το ίδιο συνέβη και στη σύσκεψη της Δευτέρας (2/12). Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός είχε αποστείλει σχετικές επιστολές και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Έτσι, τη Δευτέρα η «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε την Euroleague μέσω επιστολής της πως θα προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση. Στην επιστολή γίνεται λόγος και για την ιδιατερότητα της ημέρας (6η Δεκεμβρίου).

Στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, θα τοποθετηθούν: ειδικό δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικά πίσω από τους πάγκους, φυσούνες στις εισόδους των παικτών και των διαιτητών, ενώ θα υπάρχει και μεγάλη δύναμη σεκιούριτι. 

Οι συναντήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας με την αστυνομία και τους φορείς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συνεχίζονται.

Πηγή: SDNA

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 62720 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*