Αλληλεγγύη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προς τις σεισμόπληκτες περιοχές και τα θύματα των σεισμών στην Αλβανία.

Άμεση ήταν η επικοινωνία της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου με την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο για τις συνέπειες του καταστρεπτικού σεισμού στο Δυρράχιο Αλβανίας και την έκφραση αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην παροχή ειδών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες κατοίκους.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος ως έχων επτανησιακές ρίζες από την Κεφαλονιά και την Λευκάδα επικοινωνεί διαχρονικά με την Περιφερειάρχη, την ευχαρίστησε, της παρουσίασε το εύρος των καταστροφών και τις προσπάθειες της Εκκλησίας για την στέγαση και την περίθαλψη των πληγέντων.
Η Περιφερειάρχης όρισε τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζορμπά, αρμόδιο για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Απασχόλησης, υπεύθυνο για τον συντονισμό της βοήθειας από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες προς τον γείτονα αλβανικό λαό που δοκιμάζεται.

H ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8924 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*