Προφυλακίστηκε για τον φόνο 80χρονης αλλά αποφυλακίστηκε με νέα στοιχεία (vid)

Η γυναίκα κατηγορείται ότι στις 21 Νοέμβριου του 2018 εισέβαλε με τον πρώην φίλο της σε σπίτι ηλικιωμένης στον Πειραιά, μετά από υπόδειξη γείτονα της 80χρονης

Εκτός φυλακής βρίσκεται η γυναίκα που κατηγορείται ότι μαζί με τον πρώην σύντροφό της για τη ληστεία και τον φόνο μίας ηλικιωμένης τον περασμένο Νοέμβριο στον Πειραιά. 

H 39χρονη μίλησε στο Star για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στη φυλακή. Η γυναίκα κατηγορείται ότι στις 21 Νοέμβριου του 2018 εισέβαλε με τον πρώην φίλο της σε σπίτι ηλικιωμένης στον Πειραιά, μετά από υπόδειξη γείτονα της 80χρονης. 

Ωστόσο η 39χρονη υποστηρίζει ότι η μόνη της εμπλοκή ήταν η γνωριμία της με τον κατηγορούμενο και ότι τον μετέφερε στο σπίτι της γυναίκας αγνοώντας, όπως λέει, τι είχε σκοπό να κάνει. Εκείνος φέρεται να μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης, να τη χτύπησε και να της έκλεψε έναν σταυρό και κάτι βραχιολάκια. Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε η 39χρονη της είπε «χτύπησα μία γριά».

«Με απειλούσε ώστε να μην τον καταδώσω»

Λίγες ημέρες μετά η 39χρονη από τη Βουλγαρία μαθαίνει από την τηλεόραση  για τον θάνατο της ηλικιωμένης. Ζητά από τον πρώην σύντροφό της να μην την ξαναενοχλήσει. Όμως την απειλούσε ώστε να μην τον καταδώσει στις αρχές. Οι απειλές συνεχίζονται ακόμα και σήμερα.

Γιατί αποφυλακίστηκε η 39χρονη 

Η γυναίκα αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες καθώς προέκυψαν τρία νέα στοιχεία που τη βγάζουν όπως λένε οι δικηγόροι της από τη σκηνή του εγκλήματος  και το σπίτι που ζούσε η ηλικιωμένη. Επίσης δε βρέθηκε DNA στον χώρο. Για την υπόθεση κατηγορούνται άλλα δυο άτομα που βρίσκονται ήδη στη φυλακή. Η οικογένεια της ηλικιωμένης ζητά να τιμωρηθούν οι ένοχοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 80336 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*