Το «ΗΧΟΤΡΟΠΙΟ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 2018 από μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη για τη μουσική. Βασιζόμενο στην πεποίθηση ότι η παιδευτική αξία της Μουσικής είναι ανεκτίμητη, επιθυμεί να την κάνει προσιτή σε όλους, ως τρόπο δημιουργικής έκφρασης και επικοινωνίας.
Χωρίς να επιδιώκεται η δεξιοτεχνία και μακριά από την ελιτίστικη προσέγγιση ότι η Μουσική είναι για όσους έχουν ταλέντο, το «Ηχοτρόπιο» παρέχει τη δυνατότητα ομαδικής εκμάθησης μουσικής, δημιουργία συνόλων, εργαστήρια φωνητικής και οργανικής αυτοέκφρασης. Χωρίς «θεωρία», καθώς όλοι οι μουσικοί όροι κατακτώνται βιωματικά.
Μέλη στο πολιτιστικό σύλλογο «ΗΧΟΤΡΟΠΙΟ» μπορούν να γίνουν όσοι αγαπούν τη μουσική σαν τρόπο έκφρασης και σαν μορφή επικοινωνίας που δεν γνωρίζει σύνορα και θέλουν να συμμετέχουν με κάποιο τρόπο ενεργά.

Η φιλοσοφία μας
Η μουσική πρέπει να δίνει χαρά και να ενισχύει την αυτοέκφραση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί όχι μόνο μέσα από την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου, αλλά και μέσα από ποικίλες μουσικές δραστηριότητες μουσικοκινητικής , μουσικοθεραπείας, ομαδικού τραγουδιού και ελεύθερης μουσικής έκφρασης.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*