Λουκάκου: Αγόρασε 5.000 εισιτήρια – Δωρεά σε ιδρύματα για καρκίνο και διαβήτη (pics)

Ο 26χρονος Βέλγος προχώρησε σε αυτή την χειρονομία με αφορμή ανάδειξη του σε κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών με την Εθνική ομάδα της χώρας του

Ο Ρομέλου Λουκάκου έγινε πρόσφατα ο πρώτος παίκτης της Εθνικής Βελγίου που ξεπέρασε το φράγμα των 50 γκολ. Ο επιθετικός της Ίντερ στο παρελθόν είχε πει πως θα ήθελε να γιορτάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο αυτό το επίτευγμα.

Έτσι λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι της Εθνικής Βελγίου με την Σαν Μαρίνο, την οποία συνέτριψε με 9-0, παιχνίδι στο οποίο ο Λουκάκου πέτυχε δυο γκολ ανεβαίνοντας έτσι στα 52, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε την αγορά 5.000 εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με την Κύπρο (προς 125.000 ευρώ!) τα οποία διέθεσε στον σύνδεσμο «Belgian Fan Club 1895» και σε δυο ιδρύματα, το «Diabetes Liga» και το «Kom Op Tegen Kanker».

Ο Λουκάκου πρόσφατα είχε δηλώσει: «Έχω χάσει σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή μου από καρκίνο αλλά και διαβήτη και για αυτό θα ήθελα η δωρεά να πάει σε τέτοια ιδρύματα». Τα έσοδα από αυτά τα εισιτήρια θα δοθούν για τους σκοπούς των συγκεκριμένων φορέων.

 

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 80553 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*