Ο τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης αρχίζει δράση στο πόλο του Ηρακλή!

Ο γνωστός καλλιτέχνης στέλνει μήνυμα «για να σηκωθεί ο “Γηραιός” μας στη θέση που πραγματικά του αξίζει»

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός πιάνει για τα καλά δουλειά στο πόλο του Ηρακλή, μετά την απόφασή του να ταχθεί στο πλευρό των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Ηρακλή και να βοηθήσει το τμήμα υδατοσφαίρισης.

«Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης έχει διαγράψει μακρά και σπουδαία πορεία στο χώρο της μουσικής, με σημαντικές επιτυχίες και συνεργασίες. Τα «ανείπωτα» του (σ.από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες) θα τα πούμε και θα τα μοιραστούμε εδώ στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ», σχολίασε η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου, ενώ ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ξεκαθάρισε με δήλωσή του τη διάθεσή του να βοηθήσει για την αναγέννηση του Ηρακλή:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι. Σας ευχαριστώ για τα εξαιρετικά σας λόγια μα κυρίως για την εμπιστοσύνη. Διέθεσα τον εαυτό μου και την δουλειά μου, με χαρά στην ομάδα πόλο του Ηρακλή. Γίνεται μια νέα, εξαιρετική προσπάθεια, με προεξάρχοντα τον αγαπητό Χατζηκυριάκο Παντελή. Αυτόν γνώρισα σαν την ψυχή της ομάδας πόλο! Στη συνέχεια τον εξαιρετικό, φίλο πια, Φώτη Κώστα, στο πόστο του προπονητή-δασκάλου για τα παιδιά μας. Καθώς και τον έφορο Σταύρο Γκιόκα. Γνώρισα σιγά σιγά, μια πανέμορφη παρέα από γονείς, παράγοντες και τα παιδιά τους. Μια πραγματική οικογένεια! Μια ζεστή αγκαλιά που άνοιξε διάπλατα και για τα παιδιά από το παιδικό χωριό SOS, αβίαστα με χαρά και συναίσθηση από όλους ανεξαίρετα. Όλοι ονειρεύονται και εργάζονται, για την όμορφη προσπάθεια που ξεκίνησε. Σας ευχαριστώ λοιπόν που με συμπεριλάβατε σε αυτήν, θεωρώντας με δικό σας άνθρωπο. Με τιμάτε!
Μας περιβάλλατε με αγάπη και αυτό πιστέψτε με είναι ένα σπουδαίο κίνητρο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ = ΗΡΑΚΛΗΣ ! Όλοι μαζί για να σηκωθεί ο “Γηραιός” μας στη θέση η οποία πραγματικά του αξίζει!».

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 80333 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*