Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Χιλής δεν κατεβαίνουν στο φιλικό με το Περού

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη Χιλή ματαίωσε την φιλική αναμέτρηση που είχε προγραμματιστεί με το Περού, με τους παίκτες της εθνικής ποδοσφαίρου να επιστρέφουν στις ομάδες τους

Η κατάσταση στη Χιλή εξακολουθεί να είναι τεταμένη, και αυτό επηρέασε και την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας συγκεντρώθηκαν με φόντο τη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο το Περού, που είχε προγραμματιστεί για τις 19 Νοεμβρίου, στη Λίμα του Περού. Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ομοσπονδία της Χιλής γνωστοποίησε την απόφαση που πήραν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ( που κοινοποιήθηκε και τους ιθύνοντες της Περουβιανής ομοσπονδίας) σύμφωνα με την οποία δεν θα δώσουν το παρών στο φιλικό, το οποίο ματαιώνεται.

«Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στο φιλικό με το Περού στις 19 Νοεμβρίου στη Λίμα. Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνάντηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο. Ο προπονητής της ομάδας, Ρεϊνάλδο Ρούεδα, άφησε ελεύθερους τους παίκτες, οι οποίοι από αυτή τη στιγμή μπορούν να επιστρέψουν στις ομάδες τους. Η απόφαση κοινοποιήθηκε στην αντίστοιχη ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Περού» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

anakchil.jpg
Η ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Χιλής

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 81089 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*