Αποκάλυψη: Αυτή είναι η πρόταση της ΕΟΕ στον Αυγενάκη πριν τη ρήξη με το όριο των 70 ετών

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου που εξασφάλισε την συντριπτική πλειοψηφία των παραγόντων των ομοσπονδιών κατατίθεται εναλλακτική πρόταση στο νομοσχέδιο Αυγενάκη

Την τελευταία γέφυρα πριν την οριστική ρήξη με την αθλητική ηγεσία για το ζήτημα των ηλιακών ορίων των παραγόντων αλλά και τον αριθμό των θητειών ετοιμάζεται να ρίξει ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. Σπύρος Καπράλος κι ενώ το νομοσχέδιο του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη βρίσκεται στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr μετά και τα όσα ευτράπελα έγιναν στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ο.Ε. μετά το επεισόδιο μεταξύ του Σπύρου Καπράλου και του Γιώργου Βασιλακόπουλου έγιναν προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι και να βρεθούν λύσεις για το καλό του ελληνικού αθλητισμού που μπαίνει σε μία κρίσιμη προολυμπιακή χρονιά.

Η πρόταση του Καπράλου προς τον Αυγενάκη είναι να δεχτεί την κατάργηση του αριθμού των θητειών και να ανεβάσει το όριο ηλικίας των παραγόντων από τα 70 στα 75 χρόνια.

Το παρασκήνιο και το επιχείρημα

Σύμφωνα με παράγοντα που βρίσκεται κοντά και στις δύο πλευρές και γνωρίζει το παρασκήνιο είναι η τελευταία προσπάθεια των ηγεσιών των ομοσπονδιών να βρουν κοινό σημείο επαφής με τον υφυπουργό αθλητισμού ο οποίος πλέον έχει τη μπάλα στο γήπεδο του. Το βασικό επιχείρημα της πρότασης είναι πως πρέπει να δοθεί απαραίτητος χρόνος ώστε οι έμπειροι παράγοντες να προετοιμάσουν την διάδοχη κατάσταση και να μην δημιουργηθεί διοικητικό κενό και μάλιστα μέσα στην Ολυμπιακή χρονιά.

Ανοικτό το θέμα με Βασιλακόπουλο

Η πρόταση του Καπράλου έχει την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των προέδρων των ομοσπονδιών και σύμφωνα με πληροφορίες θα κατατεθεί και επίσημα από ώρα σε ώρα στον Αυγενάκη ο οποίος εφόσον την αποδεχτεί θα κλείσει και την κόντρα που έχει ανοίξει με τα ηλικιακά όρια. Καλύπτει σχεδόν όλους τους παράγοντες που είχαν πρόβλημα, εκτός από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ο οποίος διανύει το 80ο έτος της ηλικίας του, αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλη ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 80532 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*