Στην αντεπίθεση ο Παπαγγελόπουλος – Νέα δήλωση για τους βουλευτές της ΝΔ

«Να δηλώσουν αν έχουν λόγους εξαίρεσης τους» καλεί τους βουλευτές της ΝΔ ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης

Κάλεσμα για προληπτική αυτό-εξαίρεση απευθύνει στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ο Δ. Παπαγγελόπουλος, ζητώντας από όσους έχουν εμπλακεί με οποιοδήποτε τρόπο στην υπόθεση να αποχωρήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως λέει, θα έχουν διαπράξει αδίκημα και θα πλήξουν το κύρος της επιτροπής.

Ολόκληρη η δήλωση του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης έχει ως εξής:   

Αν ισχύουν όσα  προσφάτως είδαν το φως της δημοσιότητας, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που συμμετέχουν στην προκαταρκτική επιτροπή, που έχει συσταθεί για να διερευνήσει τη δήθεν τέλεση αξιόποινων πράξεων από εμένα, οφείλουν να δηλώσουν άμεσα εάν υπάρχουν γεγονότα που μπορούν να δικαιολογήσουν εμφανή δυσπιστία για την αμεροληψία τους.                      

Η οποιαδήποτε εμπλοκή τους με το μέγα σκάνδαλο Novartis είτε τώρα, είτε στο παρελθόν, η οποία ενδεχομένως να συνδέεται ακόμη και με ποινικές ευθύνες τους, καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή τους στην προκαταρκτική επιτροπή.                                                                                                         

Το ίδιο ισχύει και αν υπήρξαν συνήγοροι οποιουδήποτε εμπλεκομένου, κατηγορουμένου ή μηνυτή στην υπόθεση αυτή. Αν δεν το πράξουν άμεσα και δεν τους εξαιρέσει η προκαταρκτική επιτροπή, θα έχουν διαπράξει το ποινικό αδίκημα της αποσιώπησης λόγου εξαίρεσης, θα πλήξουν το κύρος της επιτροπής, θα ακυρώσουν το έργο της και θα επιβεβαιώσουν για άλλη μία φορά ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την εκδικητική πολιτική δίωξη που εξυφαίνεται σε βάρος μου

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 80438 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*