Με… μπακλαβά απαντά η Τουρκία στα αμερικανικά ψηφίσματα

Τούρκος ζαχαροπλάστης έστειλε τρία κουτιά μπακλαβά στους τρεις Αμερικανούς βουλευτές που καταψήφισαν τα νομοσχέδια για την Τουρκία

Να γλυκάνει τις ΗΠΑ ώστε να σταματήσουν να… πικραίνουν τη χώρα του επιχειρεί ένας Τούρκος ζαχαροπλάστης, ο Μεχμέτ Γιλντιρίμ, ο οποίος μετά τα αμερικανικά ψηφίσματα για την αρμενική γενοκτονία και τις κυρώσεις, αποφάσισε να στείλει τρία κουτιά μπακλαβά στην αμερικανική βουλή των αντιπροσώπων μπας και… μελώσει λίγο το κλίμα απέναντι στην πατρίδα του.

Ο Τούρκος ζαχαροπλάστης έστειλε συγκεκριμένα τα τρία κουτιά μπακλαβά στους τρεις Αμερικανούς βουλευτές που καταψήφισαν τα νομοσχέδια για την Τουρκία. Όπως εξήγησε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter:

«Στέλνουμε αυτά τα δώρα που ετοιμάσαμε στον @TomColeOK04, τον @RepJimBaird και τον @GregPence, που καταψήφισαν τα νομοσχέδια για τη γενοκτονία και τις κυρώσεις στη βουλή των αντιπροσώπων. Όταν φάνε τον μπακλαβά, θα πείσουν και τους υπόλοιπους (βουλευτές) να ψηφίσουν το ίδιο, προκειμένου να μη χάσουν τέτοια γεύση», έγραψε o ζαχαροπλάστης, δημοσιεύοντας παράλληλα και μία φωτογραφία με τα κουτιά με το μπακλαβά και τη διεύθυνση των παραληπτών τους.

Το πιο «ισχυρό όπλο» τελικά κατά των αντιπάλων μόνο ένας ζαχαροπλάστης μπορούσε να το σκεφτεί…

 

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 86078 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*