Χρυσοχοΐδης: Στα όρια της φαιδρότητας η κλήση μας για τους ανήλικους στον Joker

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ύστερα από το σάλο που ξέσπασε με το θέμα της ακαταλληλότητας της προβολής της ταινίας, Joker σε ανήλικους, και κατόπιν της ενημέρωσής του σε προσωπικό επίπεδο ότι θα πάει να παρακολουθήσει το χολιγουντιανό έργο με τον 15χρονο γιο του, μίλησε και με τον θεσμικό του ρόλο κι αφού επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για «επίδειξη φτήνιας» καυτηρίασε το γεγονός ότι η Αστυνομία κλήθηκε να παρέμβει σε περιπτώσεις «στα όρια της φαιδρότητας».

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού:

«Η Αστυνομία είναι χρεωμένη, δυστυχώς, με αρκετά πάρεργα, εκτός πλαισίου ουσιαστικά της αποστολής της. Από την άλλη, είναι αυτονόητη η υποχρέωση της να ανταποκρίνεται στις καταγγελίες, πολλές εκ των οποίων μπορεί στη συνέχεια να αποδειχθεί ότι έγιναν για ήσσονος σημασίας λόγους, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα στα όρια της φαιδρότητας. Όπως συνέβη χθες με τα περιστατικά στις δύο κινηματογραφικές αίθουσες.

Δήλωσα ήδη ότι σήμερα θα πάω με τον 15χρονο γιο μου να δω την ταινία Τζόκερ.

Τα παραπάνω είναι αυτονόητα για κάθε λογικό πολίτη και προφανώς θα έπρεπε να είναι και για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα.

Υ.Γ.: Ο Α. Τσίπρας επέλεξε, για άλλη μια φορά, να κάνει επίδειξη φτήνιας πολιτικής και ψεύτικης ευαισθησίας. Ξεσκεπάζεται η ψεύτικη η ευαισθησία από τα ίδια του τα τελευταία λόγια, μιας και μόνο ο δικός μου στιγματισμός τον ενδιαφέρει. Είναι φτηνό, ενδεικτικό της αισθητικής και πολιτικής του ρηχότητας να συνοδεύει την ανάρτηση με δική μου φωτογραφία μονταρισμένη ως διώκτη του Τζόκερ. Από ότι έχω ακούσει και διαβάσει τη δολοφονία χαρακτήρων, ανάμεσα σε άλλα, καταδικάζει η ταινία. Την είδε και πάλι δεν κατάλαβε ο Α. Τσίπρας».

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 76435 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*