Χαράλαμπος Καλός: “Δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τα διετή προγράμματα”

Απαντώντας στο θέμα που έπεσε ο Κωνσταντίνος Δρακονταειδής για το κέντρο νεότητας ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός  αναφέρθηκε στην προ δεκαημέρου συνάντηση με τον κύριο Δραγώνα και Βαϊόπουλο, συζήτησαν τα θέματα που αφορούν την ίδρυση νέου τμήματος, με τον Δήμο να προσφέρεται να συνδράμει στα τεύχη δημοπράτησης αν και εφόσον χρειαστεί, ωστόσο από την πλευρά του Ιονίου πανεπιστημίου, ειπώθηκε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Αναφορικά με τα διετή προγράμματα, η επίσημη τοποθέτηση των ανθρώπων του Ιονίου πανεπιστημίου, είναι πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει, όντως είναι σε αναστολή ωστόσο δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Σε αυτό το θέμα πιέζεται η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και θα δούμε πως θα εξελιχθεί.

Ο δήμος  ικανοποίησε αίτημα, καθώς για την λειτουργία του ΤΕΙ, ζητήθηκε μία αίθουσα καθώς υπάρχει πρόβλημα με το νηπιαγωγείο στο οποίο γίνονται τα εργαστήρια και η αίθουσα που ήταν τα ΚΕΕ, να παραχωρηθεί για την χρήση εργαστηρίων του ΤΕΙ.

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7626 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*