Πώς σχολιάζει ο Κώστας Μπακογιάννης ότι δεν πήρε άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας (vid)

Ανακουφισμένος που δεν δόθηκε άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, τονίζοντας: «Δεν χρειάζεται να εξηγήσω στα παιδιά μου γιατί αυτός ο άνθρωπος κάνει ξανά βόλτα στην Αθήνα». Μάλιστα, πρόσθεσε: «Αισθανόμαστε καλύτερα και πιο ασφαλείς. Υπάρχει μια λογική σε αυτό. Η ιστορία της 17Ν προέκυψε γιατί πολλοί επέτρεψαν στους εαυτούς τους να παραδοθούν στην τοξικότητα του διχασμού».

Σχετικά με τη μετονομασία σταθμού του Μετρό σε «Παύλος Μπακογιάννης» ο Κώστας Μπακογιάννης επανέλαβε: «Δεν θέλουμε να γίνει ο πατέρας μας θέμα τέτοιας συζήτησης. Δεν τον θέλουμε ταμπέλα πουθενά. Σπίτι τον θέλαμε».

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε και στο Μεταναστευτικό, το οποίο χαρακτήρισε εθνικό πρόβλημα που απαιτεί εθνική λύση. Γι’ αυτό ζήτησε να υπάρξει μια δίκαιη κατανομή των προσφύγων και μεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα. «Δεν γίνεται κάποιες περιοχές της Αθήνας να σηκώνουν όλο το βάρος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τα Εξάρχεια και τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της Αθήνας, τόνισε ότι ο δήμος θα δώσει όλες τις μάχες είτε στα Εξάρχεια είτε στη Φωκίωνος: «Το πιο εύκολο είναι να πει κανείς: Παρέλαβα καμένη γη. Εγώ σε αυτή την παγίδα δεν πρόκειται να πέσω. Εμένα με νοιάζει το παρόν και το μέλλον».

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 77291 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*