Καιρός – Κεφαλονιά: Ζώα και αυτοκίνητα θάφτηκαν στη λάσπη (pics & vid)

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός, έδωσε εντολή να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία στον νομό

Εκτεταμένα προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τα Ιόνια Νησιά από χθες το βράδυ. Στην Κεφαλονιά, τόνοι λάσπης προξένησαν καταστροφές στο χωριό Νύφι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, μεγάλες ποσότητες λάσπης, μπαζών και κομμένων ξύλων παρασύρθηκαν στο χωριό, με αποτέλεσμα να θάψουν αυτοκίνητα και παλιά σπίτια, ενώ παρέσυραν και ζώα που βρέθηκαν δεκάδες μέτρα μακριά, δυστυχώς νεκρά.

Αυτήν τη στιγμή συνεργεία του δήμου, με σκαπτικά μηχανήματα και φορτηγά, προσπαθούν να επαναφέρουν την ομαλότητα στο Νύφι, όπου, ευτυχώς, δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ανθρώπου.

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, έδωσε εντολή να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία στον νομό.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν κάποια προβλήματα από την κακοκαιρία στο Νύφι, ενώ ήδη μηχανήματα βρίσκονται στον δρόμο προκειμένου οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει: «Με γνώμονα την προστασία των παιδιών μας, ενημερώνουμε ότι όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σήμερα 4 Οκτωβρίου 2019, στις Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης, θα παραμείνουν κλειστές, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα προβλήματα μέχρι στιγμής εστιάζονται στο Νύφι, στα Δρακοπουλάτα και στην Αγία Ευφημία, ενώ έχει καταγραφεί μία πτώση δέντρου στα Ομαλά, όπως αναφέρει το inkefalonia.gr.

kef1.jpg
kef2.jpg
kef3.jpg
kef4.jpg
kef5.jpg
kef6.jpg

 

 

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 65618 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*