9ο Spetses mini Marathon: Οι Σπέτσες υποδέχονται το μεγαλύτερο multi-sport event στην Ελλάδα

Το τριήμερο Παρασκευή  4 – Κυριακή 6 Οκτωβρίου οι Σπέτσες, υποδέχονται για 9η συνεχή χρονιά, το μεγαλύτερο multi –sport event στην Ελλάδα, το Spetses mini Marathon.

Μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη του αθλητικού γεγονότος, το νησί κινείται ήδη στον παλμό της διοργάνωσης , ο αριθμός των συμμετεχόντων που θα κατακλύσουν και φέτος τις Σπέτσες αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα, ενώ οι 360 και πλέον εθελοντές αδημονούν για το μεγάλο γεγονός!

Το πρόγραμμα

Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν τρία δρομικά αγωνίσματα (5χλμ. by GARMIN Series, 10χλμ. και 25 χλμ.) και τρία κολυμβητικά (1.5χλμ., 3χλμ. και 5χλμ) καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις όλων των συμμετεχόντων.

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθούν και οι παιδικοί αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης, καθώς και το SUP Event by BIC ® .

Συγκεκριμένα οι παιδικοί αγώνες κολύμβησης 150 μ. και 300 μ. θα διεξαχθούν, αύριο, Παρασκευή 4/10, στις 17.00, στην παραλία του Αγίου Μάμα. Θα ακολουθήσει η τελετή απονομής στις 17.30.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι κολυμβητικοί αγώνες διάπλους Σπετσών 5.000 μ., 1.500 μ. και 3.000 μ., με ώρα εκκίνησης στις 09.30 π.μ., 09.35 π.μ. και 11.00 π.μ. αντίστοιχα. Ο αγώνας των 3.000 μ. θα έχει εκκίνηση από την παραλία της Κόστας με τερματισμό στην παραλία Πλατείας Ποσειδωνίου.

Στις 14.00 θα διεξαχθεί το SUP Event by BIC ®, στις 15.00 και 15.30 οι παιδικοί αγώνες τρεξίματος 500 μ. και 500μ. – 1.000 μ. αντίστοιχα, στις 17.15 ο αγώνας δρόμου 10 χλμ. Οι απονομές των κολυμβητικών αγώνων και του αγώνα δρόμου 10 χλμ. θα πραγματοποιηθούν στις 20.00 στην Πλατεία Ποσειδωνίου. Θα ακολουθήσει pasta night.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, η εκκίνηση για τον αγώνα δρόμου 25 χλμ. θα δοθεί στις 09.00 το πρωί και για τον αγώνα δρόμου 5 χλμ. στις 09.30 π.μ., από την Πλατεία Ποσειδωνίου. Η τελετή απονομής θα γίνει στις 13.30.

dsc_2130_site_etk.jpg

Αθλητές παγκοσμίου φήμης

Στις Σπέτσες, στο πλαίσιο του 9ου Spetses mini Marathon θα δώσουν το ‘παρών’, ακόμη μία φορά, παγκοσμίου φήμης αθλητές με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες, προασπίζοντας τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Οι Γιάννης Δρυμωνάκος, Στέφανος Δημητριάδης, Δημήτρης Κουλούρης, Νόρα Δράκου, Κρίστελ Βουρνά, Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Γιώτα Βλαχάκη,  Μιχάλης Καλομοίρης, Κώστας Γκελαούζος, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Αναστασία Μαρινάκου, το δίδυμο Μπόζη-Κλωναρίδου, Μάκης Καλαράς και Εφη Γκουλή θα είναι στις Σπέτσες το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου.

swim_nk-0114.jpg

Νίκη είναι η συμμετοχή

Με το μότο της διοργάνωσης «Νίκη Είναι η Συμμετοχή» το 9ο  Spetses mini Marathon διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ε.Ο.Τ.

Παρουσιάζοντας διαρκή ανάπτυξη από το 2011 και διεθνώς βραβευμένο με πάνω από 35 βραβεία, ο αγώνας αποτελεί πια θεσμό, έχοντας εδραιωθεί στο ετήσιο ημερολόγιο της παγκόσμιας φίλαθλης κοινής γνώμης και προσελκύοντας αθλητές παγκοσμίου φήμης αλλά και χιλιάδες ερασιτέχνες.  

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την ανταπόκριση τόσο του κόσμου όσο και των υποστηρικτών και χορηγών μας. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!» αναφέρει η ιδρύτρια του θεσμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 76642 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*