Τέξας: Αδελφός θύματος αγκαλιάζει τη δολοφόνο του – Συγχώρεση για το έγκλημα (vid)

Μια απίστευτη στιγμή εκτυλίχθηκε σε αίθουσα δικαστηρίου στο Τέξας, όταν ένας Aφροαμερικανός, ο Μπραντ Τζιν, σηκώθηκε και πήγε να αγκαλιάσει τη γυναίκα που σκότωσε τον αδελφό του πριν από μερικούς μήνες, συγχωρώντας τη για το έγκλημα.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ, καθώς η πρώην αστυνομικός, Αμπερ Γκάιγκερ, ούσα σε σύγχυση, μπέρδεψε το σπίτι της με αυτό του γείτονά της. Νομίζοντας πως είναι μέσα ληστής, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Σε κατάσταση-σοκ συνελήφθη και εκδικάστηκε η υπόθεση στο δικαστήριο του Ντάλας. Εκεί η απόφαση ήταν καταδικαστική, καθώς τιμωρήθηκε με 10 χρόνια, αλλά αυτό που ακολούθησε έκανε τους πάντες να βάλουν τα κλάματα, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορούμενης.

Ο αδελφός του θύματος, αφού αρχικά θέλησε να πει πως θέλει να πάρει πίσω όσα είχε πει γι’ αυτήν (είχε ευχηθεί να πεθάνει πάνω στον θυμό του), της είπε πως τη συμπαθεί και ότι «δεν επιθυμώ τίποτα κακό για σένα. Το μόνο που θέλω, αν είναι εφικτό, είναι να σε αγκαλιάσω».

Ο δικαστής το επέτρεψε και η κατηγορούμενη έτρεξε με λυγμούς στην αγκαλιά του, ελπίζοντας σε συγχώρεση. Ο ίδιος, μάλιστα, της είπε πως, αν ζούσε ο αδελφός του, θα τη συγχωρούσε.

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική στιγμή κατά την οποία ο νεαρός αγκαλιάζει την κατηγορούμενη.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 76644 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*