ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης για ΚΕΘΕΑ: «Θέλουν να τελειώσουν ό,τι δεν μπορούν να ελέγξουν»

Συνάντηση με το ΔΣ του ΚΕΘΕΑ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, παρόντος του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην πρωθυπουργός επιτέθηκε στην κυβέρνηση μέσω των social media, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ, και τόνισε ότι η κυβέρνηση, εκτός του ότι ιδιωτικοποιεί όλους τους δημόσιους οργανισμούς, βάζει λουκέτο σε ό,τι δεν μπορεί να ελέγξει.

Η ανάρτηση του Τσίπρα αναφέρει τα εξής: «Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ έχει σκοπό να ιδιωτικοποιήσει κάθε δημόσιο οργανισμό που παράγει κέρδη, κρατικοποιεί το ΚΕΘΕΑ, που εδώ και 36 χρόνια παράγει κοινωνικό έργο. Στη πραγματικότητα, θέλουν να τελειώσουν με οτιδήποτε δεν μπορούν να ελέγξουν.

Μόνο που το ΚΕΘΕΑ δεν είναι γραφειοκρατικός οργανισμός για να διορίζουν έμμισθους γραφειοκράτες να τον διοικούν, αλλά ζωντανό κύτταρο δράσης μέσα στην κοινωνία. Με βαθιές ρίζες και με προσφορά -όχι σε αριθμούς-, αλλά σε ανθρώπινες ζωές.

Η σπουδή τους να το τελειώσουν με πράξη νομοθετικού περιεχομένου φανερώνει τις προθέσεις τους και τους εκθέτει ακόμη περισσότερο».

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 76628 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*