Ο Δημήτρης Βίτσας απαντά στους επικριτές του για τη στάση του με τον Πέτρο Τατσόπουλο

Απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν ότι την ώρα που ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρεε στο στούντιο του Alpha, εκείνος επέμενε να ολοκληρώσει τη φράση του, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

«Το βασικό ζήτημα είναι να πάει καλά ο Πέτρος», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός, ο οποίος βρισκόταν δίπλα στον συγγραφέα στο στούντιο του Alpha, όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος παραπονέθηκε για οξείς πόνους στο στήθος του. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε καυστικά στους επικριτές του για τη στάση που κράτησε την ώρα του περιστατικού και διηγήθηκε τι συνέβη.

«Ήταν σημαντική η βοήθεια του κ. Λύρα, του πλαστικού χειρουργού που έδωσε τις πρώτες βοήθειες και το κουράγιο του Πέτρου που είπε “θέλω να αποχωρήσω, γιατί ένιωσα έναν οξύ πόνο”…  Σημασία έχει να γίνει καλά», σημείωσε ο κ. Βίτσας.

Τι δημιούργησε τις εντυπώσεις

Η στάση που κράτησε ο Δημήτρης Βίτσας προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις και πολλά σχόλια στα social media, καθώς την ώρα που ο Πέτρος Τατσόπουλος ανέφερε ό,τι νιώθει έναν οξύ πόνο, ο Δημήτρης Βίτσας ακούγεται να λέει «κι εγώ να ολοκληρώσω».

Αυτό δημιούργησε σε πολλούς την εντύπωση ότι ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να ολοκληρώσει αυτό που έλεγε και όχι η υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου. Ομως φαίνεται ότι η αλήθεια είναι πιθανότατα διαφορετική, αφού ο κ. Βίτσας μάλλον εννοεί ότι τελειώνει αμέσως για να διακοπεί η εκπομπή και φυσικά εκείνη τη στιγμή κανένας δεν ήταν σε θέση να ξέρει πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου.

Ο Δημήτρης Βίτσας ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με όσους τον κατέκριναν για την αντίδρασή του. «Βγήκαν και μερικά τρολ… Η βλακεία είναι ανίκητη», σχολίασε. Και πρόσθεσε: «Ο Πέτρος ήταν εξαιρετικά τυχερός που ήταν στο στούντιο, που δεν ήταν μόνος του, ότι μίλησε, ότι υπήρχε γιατρός τυχαία, και η ταχύτητα που ήρθε το ΕΚΑΒ… Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο. Εξαιρετικοί ήταν και οι γιατροί του Ιπποκράτειου, κατάλαβαν αμέσως τι έχει γίνει και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο», σημείωσε ο βουλευτής.

 

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 77289 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*