Ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και 10.000 ευρώ στον Μελισσανίδη

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο 10.000 Ευρώ τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης που είναι και η μικρότερη δυνατό ποινή με βάση το άρθρο το οποίο κλήθηκε. Αναλυτικά,η ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου αναφέρει:

Α/ ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. Μελισσανίδης (αξιωματούχος), Ι. Παπαδόπουλος (αξιωματούχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/19/2051100 από 30/09/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»:  Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μελισσανίδη και του κ. Ι. Παπαδόπουλου: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή, ποσού είκοσι τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (24.500,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και β) χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ. Τέλος, απαλλάσσει τον κ. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

Η υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ

Για έλλειψη δόλου από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη και για ήπια διαμαρτυρία, έγινε λόγος από τους νομικούς, στην εκδίκαση της υπόθεση της εισβολής του αφεντικού της ΑΕΚ και του Γιάννη Παπαδόπουλου, στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ημίχρονο του ντέρμπι της «Ένωσης» με τον ΠΑΟΚ.

Ήταν τόσο ήπια μάλιστα η διαμαρτυρία, που όπως κατέθεσε ο Βασίλης Δημητριάδης που ήταν παρών στο περιστατικό «ο Μελισσανίδης κατέβηκε να εμψυχώσει τους παίκτες. Οι παίκτες του έλεγαν συνέχεια «πρόεδρε, τα φάουλ». Δεν κατάλαβε ότι μπήκε στα αποδυτήρια, μιλάγανε με τον διαιτητή και μπήκε ασυναίσθητα μέσα. Ούτε ο διαιτητής το κατάλαβε.

Όλο αυτό διήρκεσε 20 δευτερόλεπτα. Ο Παπαδόπουλος δεν θυμάμαι να μίλησε κιόλας. Ο Μελισσανίδης ήταν ευπρεπής, δεν ήταν καν διαμαρτυρία. Ίσως εγώ του διαμαρτυρήθηκα πιο έντονα απ’ ότι ο Μελισσανίδης. Στο τέλος ζήτησα συγγνώμη, οι διαιτητές μας ευχαρίστησαν για την φιλοξενία, μας είπαν ότι αυτά συμβαίνουν πάνω στην ένταση του αγώνα και πήγαν στην ευχή του Θεού».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 76804 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*