Ο δημοσιογράφος Αντρέας Πετρόπουλος μιλάει για το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο στον Prisma 91,6

Την Παρασκευή 20/9 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Αντρέας Πετρόπουλος

Ο Αντρέας Πετρόπουλος είναι γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος. Πιο συγκεκριμένα ο Αντρέας Πετρόπουλος είναι δημοσιογράφος της εφημερίδας Αυγής και έχει εργαστεί στο παρελθόν και σε άλλα Μέσα Ενημέρωσης όπως στην ηλεκτρονική ενημερωτική σελίδα newsit.gr, στο ραδιόφωνο του ”Κόκκινου” 105.5 αλλά κ.α.

Με εμπειρία στο πολιτικό αλλά και εργατικό ρεπορτάζ συνομιλήσαμε μαζί του για το σκάνδαλο Novartis, την πολιτική συγκυρία, τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις πολιτικές που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση Ν.Δ σε εργασιακά και οικονομία. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πετρόπουλος μας μετέφερε πτυχές του ”αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου” που έρχεται προς ψήφιση την Τρίτη 24/9 στην εθνική αντιπροσωπία. .

Ο κ. Πετρόπουλος ανέλυσε την κατάσταση με τις συλλογικές και κλαδικές συμβάσεις και τις προθέσεις τις κυβέρνησης ενώ μίλησε και για ”την ανοιχτή επικοινωνία ΣΕΒ-Μαξίμου” που αποτυπώνεται στο νέο αναπτυξιακό νόμο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*