Σωτήρης Σκιαδαρέσης:”Μεταφορά των σκουπιδιών μας στην Δυτική Μακεδονία.

Ενημέρωση από τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook.

Μεταφορά των σκουπιδιών μας στην Δυτική Μακεδονία.

Με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδη Γιώργο σε φιλική συζήτηση στην Θεσσαλονίκη για τα σκουπίδια του Νησιού μας, όπως μας εξήγησε σε λίγο θα αρχίσουν να ταξιδεύουν στο Εργοστάσιο της Δυτικής Μακεδονίας.
Το σημαντικό είναι ότι εκτός από τους 10.000 τόνους σκουπιδιών το χρόνο (αν χρειαστεί θα μπορούσαν να δεχθούν και περισσότερους) θα κρατά και το υπόλειμμα κάτι το οποίο δεν μπορούσε να κάνει το εργοστάσιο της Ηπείρου. Επίσης όπως ενημερωθήκαμε το 50% του κόστους της μεταφοράς θα το πληρώνει ο Δήμος Λευκάδος και το άλλο 50% θα πληρώνετε από το Υπουργείο. Εκτός από τα σκουπίδια της Λευκάδος 10.000 τόνοι το χρόνο θα ταξιδεύουν στην Δυτική Μακεδονία και από την Κέρκυρα.
Αυτό που μένει και πρέπει άμεσα να κάνει η νέα Δημοτική Αρχή είναι η μεταφορά εκτός Λευκάδος και των χιλιάδων τόνων που είχαν γίνει δέματα και τελικά σκεπάσαμε με χώματα φέτος το καλοκαίρι.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7562 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*