Ανακοίνωση ΑΟ Καρυάς

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΥΑΣ

Δελτιο Τυπου.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Καρυας ως οφείλει,ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας και ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ομάδα Κ17 του Τηλυκρατη Λευκάδας,κάνοντας μια νέα αρχή στο β’ τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας,με κυρίως νέους ποδοσφαιριστές,αλλά και μερικούς “παλιούς” της περσινής ομάδας.

Η απόφαση πάρθηκε μετά απο πολλές προσκλήσεις Γενικών συνελεύσεων και συζητήσεων και αφού δεν υπήρξε λύση παραμονής της ομάδος στο Α’ τοπικό πρωτάθλημα.

Άλλωστε το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών και η μη ύπαρξη παραστάσεων απο κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων, μας  ωθούν να βαδίσουμε βήμα-βήμα απόκτησης εμπειριών.

Σκοπός μας δεν ήταν και ούτε είναι ο πρωταθλητισμός με οποιοδήποτε οικονομικό κόστος,αλλά η συμμετοχή  νέων παιδιών απο την  Λευκάδα!

Συνεχίζουμε λοιπόν βασιζόμενοι στις αρχές της τελευταίας μας περσινης ανακοίνωσης (15/5/2019)…αλληλοσεβασμός,φιλίες,ευγενής άμιλλα,”είσοδος” νέων παιδιών σε κάτι τόσο όμορφο και υγιές όπως ο αθλητισμός!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!

About Παναγιώτης Κουνιάκης 5991 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*