Ζωή Σκιαδά:”Μετά από 25 χρόνια συνειδητά αποχωρώ από την Αυτοδιοίκηση”

“Μετά από 25 χρόνια στα κοινά, στην αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, συνειδητά δεν θέλησα να ξανασχοληθώ, γιατί ένιωσα ότι εμείς οι παλιότεροι πρέπει να αποχωρήσουν και να δοθούν οι ευκαιρίες στους νέους” , ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της η δημοτική σύμβουλος Ζωή Σκιαδά.

” Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σε αυτά τα 25 χρόνια έζησα όλες τις πτυχές της αυτοδιοίκησης, καλές και κακές, ξεκίνησα από την τοπική κοινότητα, χρειάστηκε όταν ήμουν στην προηγούμενη αυτοδιοικητική αρχή με θέση ευθύνης να γίνει ο πρώτος καποδιστριακός Δήμος, αργότερα και πάλι όταν συνενώθηκαν οι δήμοι στον πρώτο Καλλικρατικό ο οποίος συνέπεσε με τις αρχές της κρίσης.”

Όπως έχω πει πολλές φορές η αυτοδιοίκηση έχει μία χαρά και δέκα λύπες, σχεδιάζεις, προσπαθείς, μοχθείς και μπορείς να καταφέρεις πολύ λίγα.

Στο πλαίσιο αυτών των δυνατοτήτων που δίνει η αυτοδιοίκηση και κοιτάζοντας πίσω μου, θα πω ότι κάποια πράγματα που ήθελα πάρα πολύ να γίνουν έχουν γίνει, θα πω επίσης ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πάντα πρέπει να προσπαθούμε για αυτό.

Η Ζωή Σκιαδά ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7662 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*