Απάντηση στην επιστολή-παράπονο της Όλγας Μανωλίτση για το Φεστιβάλ Γαστρονομίας.

Αίσθηση προκάλεσε η επιστολή-παράπονο της Όλγας Μανωλίτση για την φετεινή διοργάνωση του Φεστιβάλ Γαστρονομίας, περί άρνησης της διοργάνωσης να συμμετάσχει μαζί με τους συνοδευόμενη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νικιάνας “Οι Σκάροι”. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Την δική τους εκδοχή δίνουν ωστόσο με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση στην σελίδα του LefkadaToday στο Facebook τόσο ο Θάνος Πετούσης από την ΠΕΔΙΝ, αλλά και ο πρόεδρος της Λέσχης Γαστρονομίας Λευκάδας Αλέξης Θεοδωράκης υποστηρίζοντας μια διαφορετική εκδοχή.

Συγκεκριμένα στο σχόλιο του ο  Θάνος Πετούσης αναφέρει:

Ενα σύντομο πρώτο σχόλιο.

Όλα όσα αναφέρει η κα Μανωλιτση δεν ισχύουν.
Όλοι οι διοργανωτές επιθυμούσαν και επιθυμούν τη συμμετοχή της, όπως ακριβώς όλα αυτά τα χρόνια.
Της το ζητήσαμε και το αρνήθηκε.
Της προτείναμε επίσης να διοργανώσουμε δύο ραδιοφωνικές εκπομπές αυτή την εβδομάδα με το Δημοτικό ραδιόφωνο Καρυας με λευκαδίτικες συνταγές και το αρνήθηκε κι αυτό. 

Και οπως δυστυχώς είναι η αλήθεια, την πικρία την αισθανόμαστε εμείς.

 

Η ανάρτηση του Αλέξη Θεοδωράκη:

Ολγα καλησπέρα.

Κατ αρχήν να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης μαζί σου , όμως, δεν καταλαβαίνω το λόγο αυτής σου της επιστολής αφού όπως είπες και η ίδια, είσαι Ιδρυτικό μέλος Λέσχης Αρχιμαγειρων που δεν ειναι Λεσχη της Λευκαδας και κάθε χρόνο παίρνει μέρος στο Φεστιβάλ, και κάθε χρόνο και εσυ μαγειρεύεις παραδοσιακά πιάτα ως μέλος αυτής της Λέσχης.

Οπότε φέτος πιο είναι το πρόβλημα να μαγειρέψεις ότι θέλεις ως μέλος της? Όλοι μας παίρνουμε μέρος στο Φεστιβάλ αφιλοκερδώς και κάποιοι με πολύ κόπο και τρέξιμο. Επίσης όλοι παίρνουμε μέρος ως μέλη κάποιας Λέσχης και όχι ως μεμονωμένα άτομα. Από αυτή την άποψη αναρωτιέμαι τι λόγο ύπαρξης έχει αυτή η επιστολη- καταγγελία, και σε ποιους απευθύνεται.

Με εκτίμηση, Θεοδωράκης Αλέξης, Πρόεδρος της Λέσχης Γαστρονομίας Λευκάδας.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7342 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*