Έργα για επεμβάσεις στα σχολικά κτίρια της Λευκάδας υπέγραψε ,ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Έργα για επεμβάσεις στα σχολικά κτίρια της Λευκάδας υπέγραψε

ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος

 

 

Τη σύμβαση κατασκευής του έργου “Επεμβάσεις σχολικών κτιρίων ΠΕ Λευκάδας”, προϋπολογισμού 99.169,66ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

 

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος ΟΣΚ, εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό της ΠΙΝ, ειδικός φορέας 02071 ΚΑΕ 948302910090001 και ο ανάδοχος ανέλαβε την υποχρέωση αποπεράτωσης του έργου εντός 12 μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 

Με τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στα σχολικά κτίρια της Λευκάδας, θα βελτιωθεί και αναβαθμιστεί το σχολικό περιβάλλον ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, τονίζοντας ότι κάθε επένδυση στον τομέα των σχολικών κτιρίων που εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία και την εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων για την στήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί μέχρι και την τελευταία στιγμή προτεραιότητα της περιφερειακής μας αρχής.

 

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 5426 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*