Στο προσκήνιο και αυτό το καλοκαίρι η πολύπαθη παραλία “Μύλος”

Στο προσκήνιο έρχεται και αυτό το καλοκαίρι η πολύπαθη παραλία Μύλος, καθώς στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Lefkadatoday έχει τοποθετηθεί ένα τεράστιο άσπρο κουτί, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι καντίνα.

Ωστόσο από την φωτογραφία δεν φαίνεται ευδιάκριτα που είναι τοποθετημένη και  αν αυτή βρίσκεται στον παλιό Αιγιαλό,  καθώς αν συμβαίνει αυτό θα πρέπει  ο εκμισθωτής να  έκανε τροποποίηση της σύμβασης με την ΕΤΑΔ, διότι με την περυσινή σύμβαση είχε μόνο δικαίωμα διέλευσης από εκεί.

Υπάρχει όμως και περίπτωση να έχει τοποθετηθεί σε χώρο ιδιοκτησίας του, κάτι που δεν φαίνεται καθαρά από τις φωτογραφίες.

Η διετής σύμβαση του εκμισθωτή λήγει αυτό το καλοκαίρι και με τον νέο νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα για τις παραλίες και αιγιαλούς για να εκμισθωθεί ξανά, χρειάζεται η πλειοψηφία του νέου δημοτικού συμβουλίου, δηλαδή οι 17 από τους 33  δημοτικούς συμβούλους.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η συγκεκριμένη καντίνα, αλλοιώνει την ομορφιά μιας παρθένας παραλίας, που οι κινητοποιήσεις των κατοίκων, ξεπέρασαν την χώρα μας και πήραν παγκόσμια διάσταση.

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7325 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*