Γιάννης Λάζαρης στον Prisma 91,6: “Καλώ σε γενική πανστρατιά τους φίλους του ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ.” Νέο Δ.Σ την Κυριακή.

Κάλεσμα να δώσουν το παρών στην ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΣ Σφακιωτών έκανε μέσα από τον Prisma 91,6 ο πρόεδρος ομάδας Γιάννης Λάζαρης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “καλώ την Κυριακή σε πανστρατιά τα μέλη, αλλά και τους φίλους της ιστορικής ομάδας του ΠΑΣ Σφακιωτών από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι, καθώς βάση ι του καταστατικού μπορούν να γραφτούν μέλη και να ψηφίσουν.

Πρόκειται για την ιστορική μας ομάδα η οποία πριν από δύο χρόνια σχεδόν  είχε βρεθεί στο πρωτοδικείο. Μία ομάδα που το 2020 κλείνει τα 40 χρόνια και ελπίζουμε το επόμενο καλοκαίρι να το γιορτάσουμε.

Πριν δύο χρόνια μία ομάδα νέων ανθρώπων κατάφεραν να την αναστήσουν, ευχαριστώντας το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο, λέγοντας ότι μπορεί η ομάδα να πήγαινε πρωτοδικείο,  ωστόσο δεν χρώσταγε ούτε μία δραχμή.

Αυτό συμβαίνει και τώρα και πρέπει να το ξέρει ο κόσμος. Είχαμε βάλει στόχο να ανέβει η ομάδα κατηγορία, τον πρώτο χρόνο δεν το καταφέραμε, τώρα ο στόχος επετεύχθη και έχουμε ανέβει σε μία κατηγορία δύσκολη.

Είμαστε στην κατηγορία Α ερασιτεχνικη, για αυτό και καλούμε τον κόσμο να μας δώσει δύναμη και κουράγιο, καθώς από τις 11 μέχρι τις 14 την Κυριακή θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ

Όλοι χωράνε σε αυτή την προσπάθεια, είναι μία μεγάλη κατηγορία, με πολλά έξοδα, πρέπει να κρατηθούμε στην κατηγορία.

Εμείς θα ζητήσουμε και τη βοήθεια του νέου Δημάρχου του κυρίου Καλού, η ομάδα να βρει τη στέγη της, να φτιάξει την μπουτίκ της, να οργανώσει ένα τεράστιο ιστορικό αρχείο που έχει, το οποίο έχει χαθεί και προσπαθούμε να το βρούμε μέσα από την ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας.

Ο κύριος Λάζαρης υπογράμμισε για άλλη μία φορά ότι με τη βοήθεια του νέου δημάρχου θέλουμε να δώσουμε πνοή στην περιοχή μας, με πολλά γεγονότα και πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα στους  Σφακιώτες οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί, εμείς ξεκινάμε από την ομάδα, μελλοντικά θέλουμε αν τα βρούμε με τον πολιτιστικό σύλλογο Φωτεινός να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προχωρήσουμε, κάνοντας προσκλητήριο προς το Δ.Σ Φωτεινού για κοινό αγώνα.

Επίσης αναφερόμενος και πάλι στο νέο δήμαρχο Χαράλαμπο Καλό,  είπε ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε το νέο γήπεδο Σφακιωτών, ο τάπητας πρέπει να αλλάξει, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια οι ποδοσφαιριστές τραυματίζονται άδικα λόγω του τάπητα  καθώς είναι επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα πρόσφατα  άκουσε όπως είπε,  ότι υπάρχει ένας κωδικός και κάτι θα γίνει, ελπίζω να μην είναι προεκλογικό πυροτέχνημα και να το δούμε, θα βοηθήσουμε και εμείς με όσες δυνάμεις μπορούμε, γιατί είναι άδικο για τα νέα παιδιά να τραυματίζονται, καθώς μπορεί να μείνουν ανάπηρα.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7748 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*