Κώστας Δρακονταειδής στο Lefkadatoday: “Κατέθεσα αίτημα στην Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ για να είμαι υποψήφιος Βουλευτής.”

Την βούληση του να είναι υποψήφιος Βουλευτής επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, σε επικοινωνία του Lefkadatoday,  λέγοντας ότι  κατέθεσε  σχετικό αίτημα στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας.

Σύμφωνα με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί, η Νομαρχιακή θα μεταφέρει στα κεντρικά του κόμματος όλες τις υποψηφιότητες που θα συγκεντρωθούν , όπου αναμένονται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις και τυπικά να είναι υποψήφιος, καθώς όπως μας μετέφερε αυτή την στιγμή είναι ενδιαφερόμενος.

Την στιγμή που θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες, θα υποβάλει την παραίτηση του στην αποκεντρωμένη διοίκηση  και σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα,  θα συνεδριάσει η δημοτική παράταξη για να αποφασιστεί ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα τον διαδεχτεί μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της δημοτικής αρχής στις 31 Αυγούστου.

Όπως μας ανέφερε ο κύριος Δρακονταειδή μέχρι την λήξη  της θητείας του δημοτικού συμβουλίου θα δίνει το παρών στα δημοτικά συμβούλια.

Ο κύριος Δρακονταειδής  μπαίνει στην μάχη των εκλογών σε μια δύσκολη περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ήττα των ευρωεκλογών, ανταποκρινόμενος στην γενικότερη πανστρατιά του κόμματος, σε μια προσπάθεια ανασύνταξης δυνάμεων.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καταλυτική των οριστικών αποφάσεων.

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7375 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*