Βασίλης Κατωπόδης: “Περί νέας Δημοτικής αρχής ο λόγος”

Συγχαρητήρια στον νέο μας Δήμαρχο  Μπάμπη Καλό για την εκλογή του και είθε η θητεία του να είναι δημιουργική και επιτυχής για τον τόπο μας.

Το ήθος η ευγένεια και η ευπρέπεια του ανδρός κατά την προεκλογική περίοδο μας προδικάζει για μια θητεία αφοσιωμένη στο έργο και τον ρόλο του Δημάρχου επί τη επιτεύξη μιας προσπάθειας αναβάθμισης και βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών καθώς επίσης  και της επίλυσης των χρονιζόντων προβλημάτων του δήμου μας.

Είναι υποχρέωση λοιπόν  ενός εκάστου των Δημοτικών συμβούλων αλλά και ημών των δημοτών να συμβάλουμε τα μέγιστα από κάθε μετερίζι στο έργο της νέας Δημοτικής αρχής.

Η εκ των πραγμάτων και αποτελεσμάτων επικείμενες συνεργασίες λόγω της  απλής αναλογικής αλλά και οι αντιπολιτευτικές φωνές ας είναι προς μία δημιουργική κατεύθυνση για το καλό της Λευκάδας.

Πεδίον δόξης λαμπρόν να αποδειχθεί στα επερχόμενα Δημοτικά συμβουλία αν η επιλογή των νεοεκλεγέντων συμβούλων, αρκετοί εκ των οποίων ενταγμένοι σε πολιτικούς σχηματισμούς της κεντρικής πολιτικής σκηνής ,ήταν η σωστή ‘η μια επιλογή πιο ανεξάρτητων και με δική τους κρίση χωρίς κομματικές επιρροές θα ήταν η πιο ενδεδειγμένη  ώστε και οι σωστότερες  αποφάσεις να λαμβάνονται εν συντομία και σύμπνοια για το γενικότερο καλό του δήμο,αλλά και η απλή αναλογική να αναδειχθεί ως ο καταληλότερος θεσμός και σύστημα  άμμεσης δημοκρατίας και εκπροσώπησης του δημότη τουλάχιστον στην τοπική αυτοδιοίκηση.

με εκτίμηση

ΒασίληςΚατωπόδης

 

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 7582 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*